FloraHolland


FloraHolland Venlo en Eelde op IPM

VENLO/EELDE, 21 januari 2009 (persbericht) - Van donderdag 29 januari tot en met zondag 1 februari 2009 vindt in Essen de Internationale Pflanzenmesse (IPM) plaats. Dit jaar zijn de regionale vestigingen van FloraHolland (Venlo en Eelde) gezamenlijk in de detaillistenhal op de IPM met een stand vertegenwoordigd. Ook staan FloraHolland-aanvoerders met productpresentaties en noviteiten op de `Produkt-Platz' van Bloemenbureau Holland.
Het thema van de beursdeelname door de regionale vestigingen op de IPM is `Compleet aanbod - Gemakkelijk inkopen' (Komplettes Angebot - Einfaches Einkaufen). Hiermee wordt uitgedragen dat het voor kopers en potentiële kopers via de Klokken, Klokservices, Connect en Cash & Carry's op de regionale vestigingen van FloraHolland gemakkelijk inkopen is. Via deze instrumenten bieden de regionale marktplaatsen hun klanten een compleet aanbod sierteeltproducten (bloemen, kamer- en tuinplanten) en aanverwante artikelen. Detaillisten en regionaal inkopende retailers zijn de klantengroepen waarop de FloraHolland-vestigingen Eelde en Venlo zich tijdens deze IPM richten.

De stand van de regionale vestigingen is te vinden in hal 9, standnummer is 201. De Produkt-Platz is te vinden in hal 1, standnummer 101.
De openingstijden van de IPM zijn dagelijks van 9.00-18.00 uur.