Gemeente 's-Hertogenbosch

21-01-2009
Prijsuitreiking fotowedstrijd vuurwerk opruimen Afgelopen donderdag heeft wethouder Eugster de prijzen van de fotowedstrijd over vuurwerk opruimen uitgereikt in het Stadhuis.

Fotowedstrijd
Voor het eerst heeft de gemeente in samenwerking met Senternovem een fotowedstrijd georganiseerd als vuurwerkcampagne. De opdracht was eenvoudig. Maak een foto waarop duidelijk te zien is dat je vuurwerkafval opruimt. Door middel van posters, flyers en radiospotjes zijn mensen opgeroepen om aan de wedstrijd mee te doen. Als antwoord hierop zijn er ruim 130 inzendingen binnen gekomen bij de gemeente.

Prijzen
De eerste prijs heeft J. van Helvoort uit Rosmalen gewonnen. Met zijn inzending heeft hij een Nintendo Wii gewonnen. De jury vindt de foto van Joop van Helvoort de beste, omdat het vuurwerk direct opgeruimd werd nadat het was afgestoken. Op de achtergrond is zelfs nog te zien dat er vuurwerk wordt afgestoken. Met de bijzondere belichting wordt de dynamiek van de foto nog eens versterkt. De andere winnaars zijn: P. van der Elst uit Vught, mw. Christophe en M. van de Griendt uit 's-Hertogenbosch en Yochem en Wouter van Rosmalen uit Rosmalen. Zij hebben entreekaartjes voor het hele gezin gekregen voor de Efteling.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorlichtster mw. A. Klarenbeek van de afdeling Beheer Openbare Ruimte, tel. (073) 615 96 71 of e-mail beheeropenbarereuimte@s-hertogenbosch.nl.