Gemeente Echt-Susteren


Themabijeenkomst Mensen met een beperking in uw (sport)vereniging

Ook mensen met een handicap kunnen en willen graag sporten en meedoen in de maatschappij. Om sportverenigingen te leren hoe ze deze mensen het best kunnen helpen organiseert SWE-Welzijnswerk op woensdag 21 januari ivan 19.30 tot 22.00 uur een thema-avond over "Mensen met een beperking en uw (sport)vereniging". De avond vind plaats in de kantine van Handboogvereniging de Zwarte Roos, Hoogstraat 23D, Slek-Echt, naast het voetbalveld.

Voor de pauze vertelt Jim Reinders van Basissport Limburg uitgebreid over Autisme en ADHD: Wat is het? En waar moet je rekening mee houden bij activiteiten? Hij zal u praktische en concrete tips geven. Na de pauze gaat Cristan Segers van het Huis voor de Sport Limburg kort in op ontwikkelingen in gehandicaptensport en hoe je aan geld komt voor dit soort activiteiten.

Zo kunt u zien hoe u gehandicapten het best van dienst kunt zijn en wat daarbij komt kijken.

GeĂŻnteresseerd? Meld u dan vooraf even aan bij SWE-W. Neem hiervoor of voor verdere inlichtingen contact op met Monique v.d. Vleuten of Jim van Erve. U kunt hen bereiken op: 0475- 484848 of via vrijwilligers@swe-info.nl.