Ingezonden persbericht


Persbericht

Getronics benoemt Daniëlle Schuur tot Vice President Datacenters

Zoetermeer, 21 januari 2009 - Getronics heeft Daniëlle Schuur (1971) benoemd als Vice President Datacenters. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van datacenters & hosting services en application management services binnen Getronics in Nederland. Daniëlle Schuur maakt deel uit van het Nederlandse directieteam waarbij zij rapporteert aan Erik van der Meijden, CEO van Getronics.

Daniëlle heeft een zeer rijke ervaring in de ICT-dienstverlening. Ze heeft een indrukwekkende loopbaan bij IBM achter de rug waar ze 11 jaar werkzaam is geweest in meerdere sales- en managementfuncties in binnen- en buitenland. Als laatste vervulde Daniëlle de rol van Directeur Services en maakte ze deel uit van de Nederlandse IBM directie.

Over Getronics
Met een wereldwijde omzet van 2,5 miljard euro en circa 20.000 medewerkers is Getronics de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd. Als expert in workspace management services, datacenter & hosting services en consulting services helpt Getronics medewerkers van grote organisaties vooruit door altijd en overal op een veilige manier toegang te bieden tot informatie. Getronics beschikt hiervoor over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT-diensten voor de grootzakelijke markt en werkt volgens een Global Service Delivery Model waardoor klanten over de wereld verzekerd zijn van dienstverlening van een consistente kwaliteit. Sinds 23 oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatiediensten in Nederland.