Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste nummer van inamersfoort magazine vanaf 21 januari beschikbaar

Het eerste nummer van inamersfoort, hét gratis magazine over en voor de jarige stad, wordt vanaf woensdag 21 januari huis-aan-huis verspreid in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen.

inamersfoort is het enige verzamelmagazine voor alle inwoners van Amersfoort. Dit jaar zullen er in totaal vijf edities worden uitgegeven die tezamen een mooi naslagwerk vormen over Amersfoort 750 jaar. De vijf edities kunnen worden gebundeld middels een speciale verzamelband die voor E7,50 (exclusief E2,50 verzendkosten) via de website www.in-amersfoort.nl is te bestellen.

inamersfoort wordt gratis huis aan huis verspreid. Tevens zijn er diverse locaties in de stad waar het magazine gratis meegenomen kan worden. Er wordt bij de verspreiding geen selectie toegepast op postcode gebieden, dus heel Amersfoort ontvangt het inamersfoort magazine. Huishoudens die gebruik maken van een "nee/nee"- sticker op de brievenbus ontvangen het magazine niet, zij kunnen het magazine gratis afhalen bij één van de verspreidingspunten (zie website www.in-amersfoort.nl voor locaties).

Verschijningsdata InAmersfoort:
Nummer 1 - 21 januari
Nummer 2 - 18 maart
Nummer 3 - 10 juni
Nummer 4 - 9 september
Nummer 5 - 9 december

Noot voor de redactie