Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Winvision breidt het team wederom uit

Nieuwe medewerkers zijn Taco Berentschot, Sander Westhuis, Wijnand Staat, Dennis Goedegebuure en Raymond Konings

Nieuwegein, 21 januari 2009 - Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, blijft groeien. Onlangs heeft de dienstverlener vijf nieuwe medewerkers aangenomen. Dankzij de nog altijd toenemende vraag naar innovatieve ICT-oplossingen is Winvision voortdurend op zoek naar nieuwe krachten.

Taco Berentschot, Consultant
Taco Berentschot (1979) studeerde Information Engineering aan de Hogeschool Amsterdam nadat hij zijn diploma Technische informatica had behaald aan het Dudok College in Hilversum. Sinds 1 januari 2009 werkt Taco bij Winvision als consultant. Hiervoor werkte hij voor LifeCom International als Manager IT. Taco zocht een werkgever waar niet veel sprake was van detachering en vond meer. "Winvision levert kwalitatief goede producten en is ondernemend bezig. Iedereen werkt mee aan een nog beter Winvision."

Sander Westhuis, Developer
Sander Westhuis (1984) trad ook op de eerste dag van 2009 in dienst bij Winvision. Sander komt van Covadis B.V. waar hij zowel tijdens als na zijn studie ICT aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen werkzaam was als programmeur. Bij Winvision bekleedt Sander de functie van developer voor CRM in het onderwijs. Winvision trok zijn aandacht als werkgever door de mogelijkheden voor hem persoonlijk. "Bij Winvision lopen veel ervaren mensen rond van wie ik veel kan leren."

Dennis Goedegebuure, Functioneel beheerder
Dennis Goedegebuure (1983) studeerde communicatiekunde aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens zijn studie werkte hij onder andere bij Evident Interactive B.V. waar hij SharePoint-applicaties ontwikkelde. Dennis is sinds december 2008 bij Winvision in dienst als functioneel beheerder. Hij houdt zich op dit moment bezig met Digitaal Portfolio. Dennis kreeg tijdens zijn stage bij Winvision een contract aangeboden. "Ik had het heel erg naar mijn zin, dus ik had al snel besloten om te blijven."

Raymond Konings, Service Manager
Raymond Konings (1975) kwam half november in dienst bij Winvision als Service Manager. In deze rol is hij de schakel tussen de klant en het team van Winvision. Tevens is hij eindverantwoordelijk voor Winvision Managed Services en houdt zich bezig met de ontwikkeling hiervan. Raymond volgde aan de HTS de opleiding Internationaal Commercieel Technisch Medewerker en is momenteel bezig met HTS Bedrijfskunde. Voor hij bij Winvision kwam, werkte Raymond onder andere voor Pouw Automotive en Adidas international. "Op advies van een oud-collega heb ik een open sollicitatie gestuurd naar Winvision. De eerste keer dat ik het bedrijf binnenstapte kreeg ik direct een goed gevoel."

Wijnand Staat, Testcoördinator
Wijnand Staat (1980) werkte de afgelopen drie jaar als tester bij Valori Testing en Acceptance. Daarvoor studeerde Wijnand Informatica & Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. In november 2008 is hij in dienst getreden bij Winvision. In de functie van testcoördinator houdt hij zich bezig met het integreren van het testproces binnen de huidige ontwikkelstraat.

Werken bij Winvision
Winvision is opgericht in 2002 en groeit sinds die tijd nog altijd. Mede daardoor blijft Winvision op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers. De bedrijfscultuur van Winvision wordt gekenmerkt door meer dan gemotiveerde en betrokken collega's. Het bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving om samen te werken aan de beste oplossing voor klanten. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers is binnen Winvision erg belangrijk en het HR-beleid voorziet in verscheidene mogelijkheden tot zelfontplooiing. Hieronder vallen bijvoorbeeld opleidingen en trainingen. Voor meer informatie over Winvision als werkgever: www.werkenbijwinvision.nl.

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met elf competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 85 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein.