Ingezonden persbericht


Persbericht

Kelly Services breidt managementteam uit

Patricia Becker aangesteld als Algemeen Directeur Benelux bij Kelly Services

Den Haag, 20 januari 2009 ­ Kelly Services, internationale speler op het gebied van Human Resources heeft Patricia Becker aangesteld als Algemeen Directeur. Sinds september is Becker in deze functie verantwoordelijk voor verdere versteviging van de marktpositie van de organisatie in de Benelux. Daarnaast is het managementteam in januari met vier nieuwe medewerkers versterkt.

Patricia Becker (41) heeft haar sporen verdiend binnen de uitzendbranche. Na haar opleiding bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht vervulde zij verschillende managementposities bij onder meer de Tempo Team Group, Start en Brunel. De laatste jaren was Becker actief op het gebied van consultancy en Interim management met haar eigen onderneming 'Becker & More'. Tijdens haar zelfstandig ondernemerschap was Becker verantwoordelijk voor reorganisatietrajecten, vervanging van management, advisering van de directie en conceptontwikkeling.

Regional Director voor Noordelijk Nederland is nu Klaas Jongerius. Hij heeft 14 jaar ervaring in de Human Capital sector. Jongerius is als intercedent bij Tempo-Team gestart, daarna werkzaam geweest als vestigingsmanager op verschillende vestigingen en de laatste 5 jaar als Key Accountmanager van diverse strategische accounts.

Larissa Roelofs is werkzaam als Regional Director voor Zuidelijk Nederland. Zij heeft ruime ervaring als accountmanager en districtsmanager bij StarJob (onderdeel USG People). In haar laatste functie was zij eindverantwoordelijk voor 8 vestigingen.

Branch Manager Kelly Financial Resources is Martijn Harinck. Zijn carrière begon Harinck bij Tènce! Uitzendbureau waar hij eindigde als vestigingsmanager. Voordat hij bij Kelly ging werken, was Harinck in dienst bij Extra Talent om de vestiging Den Haag op te starten.

Pieter Bas Vencken is bij Kelly gestart als Marketing Manager Benelux. Vencken heeft de nodige ervaring in dit vakgebied: de afgelopen vijf jaar heeft hij de Marketing & Communicatie afdeling en Internet propositie van Michael Page International opgezet in Nederland. Dezelfde propositie rolde hij ook uit naar de België, Luxemburg en Zweden als Marketing Manager Noord Europa.

Patricia Becker: "De versterking van het managementteam betekent dat Kelly Services zich met meer focus op de markt zal richten. Vanuit onze specifieke vak- en marktkennis kunnen we onze personeelsoplossingen en diensten efficiënt en effectief inzetten voor onze opdrachtgevers." Kelly Services, Kerkplein 3, 2513 AZ DEN HAAG
Telefoon: 070 - 426 28 00, website: www.kellyservices.nl Over Kelly Services
Als wereldwijde speler op het gebied van Human Resources, richt Kelly Services zich op werving en selectie van tijdelijk en vast personeel, on-site management en HR-oplossingen. Vertegenwoordigd in 37 landen wereldwijd, waaronder Nederland met 19 locaties, staat Kelly Services in de top-5 van 's werelds grootste uitzendorganisaties. Kelly Services biedt personeelsoplossingen en -diensten voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals: accountancy en finance, call center, kantoorservices, marketing, ICT, (lichte) industrie, techniek, wetenschap en farmacie, onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast zijn er drie business units voor personeelswerving binnen enkele specifieke markten: Kelly Information Technology Resources, Kelly Financial Resources en Kelly Scientific Resources. HR-oplossingen worden via de divisie Kelly Outsourcing & Consulting Group aangeboden. ________________________________________________
Voor redactionele informatie of fotomateriaal:
Influx PR ­ Suzanne Weuring / Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: suzanne@influx-pr.com / jakob@influx-pr.com