Ingezonden persbericht


Persbericht

Pegasystems' Smart BPM Suite wint 'Yphise Award' als flexibel bedrijfsapplicatie platform

Amsterdam, 21 januari 2009 - Pegasystems (NASDAQ: PEGA), toonaangevend leverancier in Business Process Management, heeft de 'Yphise Award' gewonnen van onafhankelijk onderzoeksinstituut Yphise. Pegasystems' SmartBPM Suite is hiermee de best beoordeelde oplossing op het gebied 'flexibele bedrijfsapplicatie platforms' (Agile Business Application Platforms). Volgens Yphise toont de award aan dat de oplossing voldoet aan de eisen van grote organisaties en een solide investering vormt.

Flexibele bedrijfsapplicatie platforms bieden bedrijfsanalist- en procesmanagers een flexibel en snel aanpasbaar ontwikkel- en bouwplatform. Bovendien verminderen ze de noodzaak van technische skills voor het implementeren van specifieke bedrijfsgeoriënteerde applicaties aanzienlijk. Uit onderzoek van Yphise blijkt ook dat ABA platforms gezien worden als belangrijke investering waardoor organisaties zeer adequaat kunnen reageren op de veeleisende flexibiliteits- en compliance issues. Als resultaat leveren ze verbeterde productiviteit op en worden ze gezien als belangrijke ondersteuning bij zakelijke transacties.

"We hebben de SmartBPM Suite geëvalueerd op de vier - voor ons - belangrijkste gebieden: het snel implementeren van flexibele bedrijfsapplicaties (ABAs), het faciliteren van de veranderingen in ABAs, het tegemoet blijven komen aan de wensen van de klant en tenslotte, het garanderen van efficiëntie in ABAs processen. Pegasystems onderscheidt zich duidelijk op elk gebied", bevestigt Laetitia Bardoul, senior consultant bij Yphise. "De Suite is sterk gebaseerd op een rule management systeem. Dit is een unieke positie in de huidige marktomgeving. Pegasystems' SmartBPM Suite beschikt over een aantal sterke punten die voor grote organisaties belangrijk zijn en betekent een solide investering in flexibele bedrijfsapplicaties."

"Het winnen van deze award onderstreept dat de Pegasystems SmartBPM Suite echt volwassen is geworden. De oplossing heeft zich ontwikkeld tot een flexibel bedrijfsplatform dat het 'gewone' BPM overstijgt en veel meer is dan alleen middleware. Bij al onze oplossingen draait het om het snel en flexibel kunnen inspelen op de uitdagende markt van vandaag", aldus Martijn Schilperoort, Area Sales Manager Benelux bij Pegasystems.

Pegasystems, Regus WTC, Zuidplein 36, 1077 XV in AMSTERDAM Telefoon: 020 7997941, Website: www.pega.com

Over Yphise
Yphise voert doorlopend onderzoeksprogramma's uit om IT executives te ondersteunen bij het maken van de juiste strategische, operationele en investeringsbeslissingen. Deze vergelijkende studie identificeert en certificeert de softwareproducten waarmee grote organisaties de waarde van hun informatiesystemen kunnen verhogen, terwijl kosten worden geoptimaliseerd en risico's worden beheerd. Dit onderzoeksprogramma is ISO 9001:2000 gecertificeerd en daardoor gegarandeerd onafhankelijk en met focus op de sleutelfactoren voor grote organisaties.

Voor het volledige rapport kunt u terecht op de website: http://www.pega.com/content/summary.asp?ci=337

Over Pegasystems
Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee 's werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM® oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De 'Build for Change®' technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems' suite is aangevuld met een reeks solution frameworks gebaseerd op de normen en standaarden van toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, de productie en andere industrieën. Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Pegasystems op: www.pega.com

All trademarks are the property of their respective owners.

Voor redactionele informatie:

Influx PR - Gerline van Wijnen/ Marleen Lassche - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: gerline@influx-pr.com / marleen@influx-pr.com