Ingezonden persbericht


Nieuwe partner voor Octrooi- en merkenbureau EP&C

Per 1 januari is Martijn Vermeulen toegetreden tot de partnergroep van Octrooi- en merkenbureau EP&C. Martijn Vermeulen (1972) is sinds 2000 werkzaam bij EP&C. Martijn studeerde werktuigbouwkunde in Delft en is in 2004 ingeschreven als Europees Octrooigemachtigde.

Martijn zet zich in voor cliënten die onder andere actief zijn in de medische technologie, kunststofproducten, off-shoretechnologie, meet- en regeltechniek en mechatronica. De laatste jaren was hij verantwoordelijk voor een van de werktuigbouwteams op de hoofdvestiging in Rijswijk en begeleidde hij octrooigemachtigden-in-opleiding.

"Met zijn inzicht en gevoel voor zakelijke kansen heeft EP&C er met Martijn een belangrijke partner bij voor het verwezenlijken van de EP&C groeistrategie." stelt Johan Volmer, voorzitter van de partnergroep. "Deze groeistrategie behelst niet alleen een verdere professionalisering van de van oudsher meer op verlening van Intellectuele Eigendomsrechten (IE) gerichte dienstverlening. Een belangrijke aanvulling daarop is gericht op de ontwikkeling van EP&C tot een volwaardige partner voor onze cliënten op het totale IE-gebied. Te denken valt daarbij aan IE-strategie, portfoliobeheer, handhaving van rechten, due diligence en licenties. Met de huidige, veelal jonge groep gemachtigden en gemachtigden-in-opleiding, beschikt EP&C over een groep cliëntgerichte, dynamische adviseurs."

EP&C helpt ondernemingen bij het beschermen van intellectueel eigendom door middel van het verkrijgen, handhaven en omgaan met octrooien, merken en modellen. EP&C heeft 29 gemachtigden in dienst en is gevestigd in Amsterdam en Rijswijk. Ga voor meer informatie naar www.epc.nl.

===