Ingezonden persbericht


IMPROVE COMMUNICATION NETWORK VERWELKOMT COMMSULTANTS

Amsterdam, 21 januari 2009

Het snel groeiende Improve Communication Network in Amsterdam heeft het Belgische communicatiebureau Commsultants toegevoegd aan haar internationale netwerk. Commsultants, dat oktober jongstleden zijn 20ste verjaardag vierde en onder leiding staat van Donald Heering, treedt vanaf 1 januari 2009 officieel naar buiten als Improve Communication Network/Commsultants. Beide partijen streven naar een volledige integratie, medio 2009.

Het nieuwe 'partnership' biedt antwoord op de steeds grotere vraag bij bestaande en toekomstige klanten naar grensoverschrijdende PR en communicatie. Ocky Wiemeyer, partner en medeoprichter van Improve Communication Network, over de alliantie met Commsultants: "De activiteiten en ervaringen van onze Belgische partner sluiten perfect aan bij die van Improve Communication Network. De samenwerking zal dan ook vooral bevorderlijk werken voor het aanbieden van een meer globale propositie richting de markt."

Donald Heering, directeur Commsultants, over de samenwerking: "Wij zijn erg verheugd over het samenwerkingsverband met ICN. Wij kunnen nu nog krachtiger inspelen op de tendens naar een meer geïntegreerde aanpak t.b.v. cliënten. Het uitwisselen van ervaringen, kennis en netwerkcontacten speelt hierbij ook een belangrijke rol. Wij verwachten er dan ook veel van."