DIRECTebanking.nl online in Nederland


Vooraanstaand direct-overschrijvingssysteem succesvol op internationaliseringskoers

AMSTERDAM, 20090121 -- Vandaag gaat het vooraanstaande, Europese direct-overschrijvingssysteem sofortüberweisung.de onder de naam DIRECTebanking.nl in Nederland online. Daarmee manifesteert DIRECTebanking.nl zijn status als enig internationaal, bankonafhankelijk direct-overschrijvingssysteem in Europa.

Andrea Anderheggen, bestuurslid en Chief Operating Officer van de Payment Network AG, verheugt zich zeer op de voortschrijdende internationalisering: "Het internet is een internationaal medium - wie via het internet werkt, werkt globaal! Daarmee heeft het online gaan in verdere landen de hoogste prioriteit. Nederland is voor ons een echte mijlpaal. Juist in Nederland zijn direct-overschrijvingssystemen erg geliefd bij handelaren en eindverbruikers, en behoeven daarom geen uitleg. In bijna geen ander Europees land word online-banking zo graag gebruikt en dankzij onze bestaande, internationale klantenbasis rekenen we in Nederland binnen korte tijd met een positieve ontwikkeling."

De voordelen van DIRECTebanking.nl legt Andrea Anderheggen zo uit: "DIRECTebanking.nl is als enig Europees, bankonafhankelijk systeem juist voor internationaal agerende shopeigenaren uitermate interessant: Niet alleen de rond negen miljoen klanten uit Nederland, maar ook de rond 45 miljoen klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen op deze manier veiliger en sneller betalen - dat betekent een directe omzetstijging. Bovendien is DIRECTebanking.nl goedkoper dan andere online betaalsystemen." Tot medio 2009 zullen ook nog België, Groot-Brittannië en Frankrijk volgen.

DIRECTebanking.nl is dankzij shopinterfaces en coöperatie met leidende Payment Service Providers ongecompliceerd in iedere shop te integreren. De grootste voordelen voor shopeigenaren liggen in de kort op elkaar volgende afwikkeling van zaken: De handelaren ontvangen in tegenstelling tot vooruitbetaling binnen enkele seconden een bericht, dat de transactie afgesloten is. Via bankinterfaces wordt het respectievelijke bedrag direct en geautomatiseerd van de bankrekening van de klant op de bankrekening van de handelaar overgemaakt. Voor de afhandeling zijn slechts rekeningnummer, bankcode alsook de online-banking gegevens zoals PIN- en TAN-nummer nodig.

DIRECTebanking.nl biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet de door de TÜV Saarland geteste en gecertificeerde veiligheid aan de hoge standaards van het online-banking.

"Tot de belangrijkste succesfactoren van onze firma hoort het goede contact met de klanten en hun behoeftes. Zo verheugen wij ons erop, met het oog op de te verwachten snelle groei, binnenkort een kantoor in Nederland te kunnen openen, en hierdoor werkplekken te creëren, om ook hier met de beste mensen een grote visie in de daad om te zetten", zegt Andrea Anderheggen.

Nadere informatie: www.DIRECTebanking.nl

Over de Payment Network AG:
Met het betaalsysteem sofortüberweisung.de/DIRECTebanking.nl biedt Payment Network AG in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en nu ook nieuw in Nederland een veilige betaaldienst aan, die zonder registratie, het deponeren van rekeninggegevens of het opladen van tegoeden werkt. Via bankinterfaces wordt een supersnelle, directe en geautomatiseerde overschrijving van de rekening van de klant op de rekening van de handelaar mogelijk gemaakt. De in 2006 opgerichte firma met hun hoofdkantoor in Gauting bij München alsook vestigingen in Hürth/Keulen en Butzbach/Frankfort werkt met meer dan 10.000 webshops en aanbieders van eCommerce-software en -shopoplossingen samen. Dankzij de omvangrijke bescherming van de koper zijn de gebruikers van DIRECTebanking.nl tegen gevaren uit het internet verzekerd. De Payment Network AG is zowel in geval van vermogensschade alsook in geval van bedreigingen uit het internet (misbruik van gegevens, phishing, pharming) aansprakelijk. De door de TÜV Saarland geteste en gecertificeerde veiligheid van de dataverbindingen zijn conform de hoge standaards van eBanking. Tot de gebruikers van DIRECTebanking.nl tellen onder andere ATU, Conrad Electronic Versand, ClickandBuy, Cyberport, Dress for Less, EMP, Micropayment, Mindfactory, Moneybookers, Plus, Rossmann, Speed 4 Trade, Strato, Redcoon, Renet, T-Online.at, Technik Direkt, Ticket Online, TUI.at, Print24.nl, Magento en xt:Commerce.

Verdere informatie:
Payment Network AG, Andrea Anderheggen, COO, Fußbergstraße 1, 82131 Gauting, Tel.: 089-2020 889-0, Fax: 089-2020 889-29
E-Mail: aa@payment-network.com, Internet: www.DIRECTebanking.nl