Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Inforonde B&W op woensdag 21 januari in Haarlo

Burgemeester en wethouders gaan op tournee langs de elf (kleine) kernen van de gemeente Berkelland. Dit gebeurt in de vorm van een inforonde die elke maand in een andere kern wordt gehouden. Op 21 januari bezoekt het college de kern Haarlo. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in Hotel-café-restaurant Prinsen, Eibergseweg 13, te Haarlo. De avond begint om 19.30 uur. Inwoners van Haarlo zijn van harte welkom. Niet alleen om te luisteren, maar vooral om actief mee te doen aan de discussies.

Uitgebreide infoavond

Het idee voor de uitgebreide informatieronde is ontstaan na de eerste bijeenkomst met het bevolkingspanel. Doel van de inforonde is in contact te komen met de burgers, te spreken over belangrijke onderwerpen en verantwoording af te leggen.

De inforonde is dan ook niet bedoeld als besluitvormingsavond of klachtenbijeenkomst, maar als een bijeenkomst waar gesproken wordt over verschillende gemeentelijke thema's die voor de inwoners belangrijk zijn.

Thema's

Vier gemeentebrede thema's komen aan bod: woningbouw & ruimte, verkeersveiligheid & bereikbaarheid, dienstverlening & klantbenadering en het ideale dorpshart. De thema's worden aan de hand prikkelende stellingen aan de inwoners van Haarlo voorgelegd.

In het programma is daarnaast ruimte voor actualiteit. De avond wordt ingeleid door een bestuurder. Het college streeft ernaar voltallig aanwezig te zijn.

Vragenbox

Om te voorkomen dat de avond een hoog `stoeptegelgehalte' krijgt en/of een klachtenuurtje wordt, kunnen belangstellenden persoonlijke vragen of klachten over de openbare ruimte deponeren in de `vragenbox'.

Trefwoorden College
Wijk/regio Haarlo
Mutatiedatum 12/01/2009