Universiteit van Amsterdam

Gepubliceerd op 2 december 2008

Feestelijke opening CASE op 22 januari: Ondernemen kun je leren?!

Gepubliceerd op 2 december 2008

Op 22 januari opent burgemeester Job Cohen tijdens een feestelijke bijeenkomst het Centrum van Amsterdamse Scholen voor Entrepreneurship (CASE) in Pakhuis de Zwijger (Piet Heinkade 179) in Amsterdam. Het evenement begint om 14.30 uur.

Rond het thema Ondernemen kun je leren?! zijn er bijdragen van Alexander Rinnooy Kan, Maria van der Hoeven, Mirjam van Praag (hoogleraar Ondernemerschap en Organisatie aan de UvA), HvA-domeinvoorzitter Peter van Gorsel, ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal, UvA-alumna en ondernemer Nicole Verhoeven en Gregor van der Made, winnaar van de CASE Summerschool Ondernemen.

Over CASE

CASE is een nieuw samenwerkingsverband van twee hogescholen (Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool InHolland Amsterdam/Diemen) en twee universiteiten (Vrije Universiteit en Universiteit van Amsterdam), ondersteund door de Gemeente Amsterdam (Topstad), de Kenniskring Amsterdam, de Kamer van Koophandel, Jong MKB Nederland en een netwerk van ondernemers en bedrijven.

De Amsterdamse instellingen voor hoger onderwijs willen met CASE van Amsterdam een ondernemender stad maken door ondernemend onderwijs aan te bieden. Het centrum gaat zich profileren als creatief, eigenzinnig en gericht op de praktijk: voor vorm en inhoud van het onderwijs zullen - samen met ondernemers - nieuwe concepten en ideeën worden ingezet. De ambitie is om uit te groeien tot het Centrum voor Ondernemerschapsonderwijs in Nederland.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden via de website van CASE.

Verwijzingen

Website CASE
Bron: CASE / Redactie FEB