ISZF

Kick-off bijeenkomst Kennisnetwerk Directeuren Shared Services en ICT

Om de start van het Kennisnetwerk Directeuren Shared Services en ICT te markeren organiseert het kennisnetwerk in samenwerking met EGEM i-teams op 22 januari 2009 een kick-off bijeenkomst in het Concern Congres Centrum van de gemeente Amsterdam.

Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers kennis maken met verschillende directeuren in twee Speed dating sessies. Ook zullen er een aantal presentaties door directeuren zelf worden gegeven over onderwerpen zoals:

* Hoe zet je een Shared Service centrum op en hoe houd je hem levend?

* Hoe om te gaan met convergentie van verschillende applicaties in een Shared Service organistie?

* Hoe organiseer je een Shared Service organisatie die meer diensten levert dan alleen ICT?

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor directeuren van Shared Service organisaties, mensen die vanuit de gemeenten een interesse hebben in het onderwerp en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Locatie
Concern Congres Centrum van de gemeente Amsterdam

Kosten
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden en aspirant leden van het Kennisnetwerk Directeuren Shared Services en ICT. Het lidmaatschap van het Kennisnetwerk is voorbehouden aan directeuren van Shared Service organisaties op persoonlijke titel. Voor overheidsmanagers die nog geen leiding geven aan een Shared Services organisatie maar aan de tot standkoming daarvan werken of hierin geĂŻnteresseerd zijn bestaat de mogelijkheid om aspirant lid te worden. De kosten voor het lidmaatschap bedragen 600,- en voor aspirant leden 300,-. Informatie over het lidmaatschap zal binnenkort beschikbaar komen. Voor overige belangstellenden bedragen de kosten voor de bijeenkomst 175,- EURO pp.

U kunt uw interesse in deelname in de bijeenkomst kenbaar maken door het inschrijfformulier in te vullen. U ontvangt hierover binnenkort nadere informatie.