Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
22-01-2009
Agri Ladies 22 januari naar cateraar Albron

Op donderdag 22 januari vindt de tweede Agri Ladies bijeenkomst plaats. Dit keer bezoeken vrouwen uit de teelt, handel, belangenbehartiging, onderzoek en andere schakels uit de agf-keten, cateraar Albron in De Meern...

Bij cateraar Albron geeft Willem van Prooijen, directeur Supply Chain, een inleiding over Albron. Albron is een cateringbedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat en op 1.100 locaties in Nederland de catering verzorgt. Op die manier eten 350.000 gasten per dag in diverse sectoren zoals het bedrijfsleven, overheden, ziekenhuizen, verzorg- en verpleeghuizen en het onderwijs. Van Prooijen zal tijdens zijn presentatie onderwerpen als inkoopbeleid, het belang van gezonde voeding, versheid en eisen aan de leveranciers van versproducten de revue laten passeren.

Brazzerie Abrona ligt op slechts twee kilometer afstand van Albron. In dit sfeervolle restaurant werken mensen met een verstandelijke beperking in de huishouding, de keuken en de bediening.

Programma van de dag:
14.30 Ontvangst bij Albron
15.00 Inleiding Willem van Prooijen
16.30 Aankomst Brazzerie Abrona, netwerken en borrelen 18.30 Diner
20.00 Einde

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen EUR 75,- per persoon voor het hele programma. Lezers van Vakblad Agf en Weekblad Groenten en Fruit betalen EUR 60,-. Leden van Frugi Venta betalen EUR 37,50.

Aanmelden kan bij Wilma van den Oever (vandenoever@frugiventa.nl of 070-3355010) communicatiemanager bij Frugi Venta. Liefst zo snel mogelijk in verband met de reservering bij Brazzerie Abrona.

We hopen jullie te ontmoeten 22 januari!

Wilma van den Oever, communicatiemanager Frugi Venta Ellis Langen, webredacteur Weekblad Groenten & Fruit