Gemeente Maassluis

Wmo Adviesraad Maassluis vergadering op donderdag 22 januari 2009

Op donderdag 22 januari a.s. vergadert de Wmo Adviesraad Maassluis in het stadhuis. De vergadering begint om 16.00 uur en is openbaar. Inwoners van Maassluis zijn van harte welkom. Vóór aanvang van de vergadering is er voor hen spreektijd gereserveerd. Belangstellenden kunnen ook langs komen om een vergadering mee te maken.

De agenda voor 22 januari ziet er als volgt uit:


1. Opening


2. Inspraak/Vragen halfuur


3. Toelichting conceptvisie Centra voor Jeugd & Gezin (CJG)


4. Mededelingen


5. Verslag vorige vergadering van 6 november 2008


6. Vaststelling werkplan


7. Terugkoppeling werkgroepen


8. Verkennen vrijwilligersbeleid


9. Rondvraag & Sluiting

Inspreken

Niet-leden van de Wmo Adviesraad kunnen bij aanvang van de vergadering inspreken op onderwerpen die zijn geagendeerd. Tijdens de behandeling van deze onderwerpen tijdens de vergadering kunnen zij niet het woord voeren. Insprekers kunnen niet het woord voeren over personen.

Bij de behandeling van begrotingen en de daarbij behorende investeringsprogrammas mag uitsluitend worden ingesproken over die zaken die kunnen worden gerekend tot het taakveld van de Wmo Adviesraad Maassluis.

Vragenhalfuur

Na opening van de vergadering mogen aanwezige bezoekers via de voorzitter aan de Wmo Adviesraad vragen stellen of opmerkingen maken over onderwerpen die tot het taakveld van de Wmo Adviesraad behoren.