Gemeente Steenbergen

Bijeenkomst kunst- en cultuurbeleid

Donderdag 22 januari 2009 om 19.30 uur vindt in de raadzaal in het gemeentehuis van Steenbergen een bijeenkomst plaats over het kunst- en cultuurbeleid 2008-2011. Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeenteraad de mening horen van betrokkenen en inwoners uit de gemeente om zodoende te komen tot een voldragen kunst- en cultuurbeleid.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in samenwerking met personen en organisaties uit de kunst- en cultuursector een conceptnota kunst- en cultuurbeleid 2008-2011 opgesteld en ter besluitvorming aan de gemeenteraad aangeboden.

Voordat de gemeenteraad een besluit neemt, wil zij eerst van de betrokkenen en inwoners horen hoe zij over de conceptnota denken. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat er draagvlak ontstaat in de Steenbergse gemeenschap.

De avond wordt opgezet in de vorm van een hoorzitting, waarbij de betrokkenen en inwoners aan het woord zijn. De raadsleden kunnen daarbij vragen stellen aan de aanwezigen om hun mening en visie op kunst- en cultuurbeleid duidelijk te maken.

Degenen die tijdens de avond een inhoudelijke bijdrage willen leveren, kunnen zich uiterlijk 19 januari 2009 vóór 12 uur aanmelden bij de beleidsmedewerker kunst en cultuur Janet Bulva of raadsgriffier Chrit Franssen, te bereiken via 0167-54 34 34.

De conceptnota en een samenvatting kunt u hiernaast bij Meer informatie lezen en downloaden.
Meer informatie

* Kunst- en cultuurbeleid gemeente Steenbergen (conc
* Samenvatting kunst- en cultuurbeleid gemeente Stee