Gemeente Veenendaal


Kick-off ZZP-netwerk in Veenendaal

Steeds meer mensen beginnen een onderneming als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZPâer), blijkt uit de inschrijvingen bij de Kamers van Koophandel. Veenendaal telt inmiddels rond de 4.000 ZZPâers. Op donderdag 22 januari vindt de kick off plaats van het ZZP-netwerk Veenendaal.

Dit netwerk is ontstaan na de informatiebijeenkomst voor ZZPâ ers op 8 oktober 2008 georganiseerd door de KvK Midden-Nederland en de gemeente Veenendaal. Op die avond bleek dat veel ZZPâ ers in Veenendaal behoefte hebben elkaar te leren kennen. Ook bedrijven en instellingen moet en de grote groep van bijna vierduizend ondernemers makkelijker vinden. Een netwerk zou in deze behoeftes moeten voorzien.De initiatiefnemers vertellen op 22 januari wat hun plannen zijn met het netwerk en zullen alvast een inkijkje geven in het smoelenboek op internet dat in de maak is.

Â

Het thema van de avond is âpresenteer je aan klantenâ. Behalve dat het ZZP netwerk zich presenteert, krijgen ook de aanwezige ZZPâ ers de mogelijkheid voor een pitch van twee minuten op de zeepkist.

Â

Programma

19.30 uur inloop

Maak zelf uw badge of kijk op het 'vraag en aanbodbord`!

20.00 uur ZZP tips in tijden van recessie

20.15 uur Kick off ZZP netwerk Veenendaal door ZZPâer Jos van Haeren (BUSIOP One)

Een groep van elf ZZPâers heeft bedacht hoe ze het ZZP netwerk Veenendaal invulling gaan geven. Jos van Haeren vertelt wat het netwerk voor u kan betekenen.

20.45 uur Pitch op de kist onder leiding van Martin Thies, gemeente Veenendaal.

De âpitch op de zeepkistâ is de ideale gelegenheid je te presenteren aan andere ZZP'ers. Bovendien krijgt u van een deskundig panel tips om uw persoonlijke pitch te versterken.

21.15 Borrel

22.00 uur einde

Â
Locatie

La Montagne, Kerkewijk 115, 3911 SC Rhenen

Â

Aanmelden:
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 16 januari middels een mail met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en branche aan
mailto:jgroenenstein@middennederland.kvk.nl onder vermelding van ZZP netwerk Veenendaal. Laat ook even weten als u zichzelf in twee minuten wilt presenteren op de zeepkist, want bij te veel belangstelling telt de volgorde van aanmelding. Voor informatie kunt u contact opnemen met Vian Kooiker, telefoon 030-2396624 of 06-38825198.