Art Fair Eindhoven, nieuw kunstevenement in het hart van Eindhoven

20/01/2009 13:00

Beursgebouw Eindhoven BV

Eindhoven timmert de laatste decennia wereldwijd succesvol aan de weg als toonaangevende designstad. Ook op het gebied van kunst in het algemeen is sprake van interessante nieuwe ontwikkelingen in het zuiden van het land. Het werd dus tijd voor een kunstbeurs van internationaal niveau. Het is de bedoeling dat de Art Fair Eindhoven een jaarlijks terugkerend kunstevenement van betekenis wordt, dat kunstliefhebbers uit heel Nederland trekt, en wie weet zelfs Nederland internationaal op de kaart zet. De voortekenen zijn gunstig. De Art Fair belooft een ware ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers te worden.

Deze bijzondere nieuwe kunstbeurs, die plaatsvindt van donderdag 22 januari tot en met zondag 25 januari 2009 in het beursgebouw van Eindhoven, is gericht op zowel hedendaagse kunst als op kunst uit de negentiende en twintigste eeuw. Alle mogelijke stromingen, stijlen en technieken uit die ruime periode komen aan bod. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte worden vier dagen lang diverse lezingen gehouden en films vertoond om de kunst uit genoemde periode in de juiste context te plaatsen.

Diverse gerenommeerde galerieën en kunsthandelaren presenteren zich op de beurs, met een interessant kunstaanbod van hoogwaardige kwaliteit. Zij zullen de bezoeker gastvrij onthalen en vrijblijvend informeren. Tevens zullen professionele lijstenmakers aanwezig zijn. De bezoeker treft een ruim en gevarieerd aanbod aan van schilderijen, sculpturen, fotografie en toegepaste kunst, en zal hier en daar in gesprek kunnen gaan met de kunstenaar zelf.

Kortom, de Art Fair biedt voor elk wat wils. Wie al langer rondloopt met de wens een kunstwerk aan te schaffen, wie ter plekke verliefd wil worden op een schilderij of beeld, wie graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de kunst, of wie gewoon een leuke, inspirerende dag wil hebben, is op dit kunstevenement aan het juiste adres.

Deelnemende galeries en kunsthandels:


- Galerie Bonnard, Nuenen


- Galerie & Lijstenatelier Art Dumay, Nuenen


- Art Treasures, Deurne


- Kunsthandel Art Dumay, Nuenen


- Galerie Bies, Aarle-Rixtel


- Galerie The Arts, 's Hertogenbosch


- Galerie Paulette Bos, Den Haag


- Galerie Artitled, Berghem


- Art Mix Gallery, België


- Galerie Art Rijbroeck, Rijswijk NB


- Berengo Studio 1989, Italië


- Galerie De Vlaming, Den Haag


- Galerie Oocker, Heusden aan de Maas


- Galerie Beekman & Beekman, Veldhoven


- Galerie Docters Art, Eindhoven


- Kunsthandel Van den Broek, Helenaveen


- Galerie Meander, Zevenaar


- Van den Broek Galleries, Helenaveen


- Galerie Sous-Terre, Lithoijen


- Lia Buijse Antieke Sieraden, Veghel


- Galerie Martin Randa, Winschoten

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.artfaireindhoven.nl