RTL Group

Felle Sportwedstrijd tussen twee BN'ers in nieuw RTL 4-programma 'Battle Of The Stars'

Wat krijg je als je twee bekende Nederlanders één week de tijd geeft om keihard te trainen voor een wedstrijd in een sport die hen niet eigen is? Een uitdagend sportspektakel! Dat is de inhoud van het nieuwe RTL 4-programma Battle Of The Stars, dat start op donderdag 22 januari en wordt gepresenteerd door Quinty Trustfull. Elke week maken twee BNers zich op voor een pittige competitie in steeds een andere sport, zoals wielrennen, paardrijden, hardlopen, zwemmen, schaatsen, hockey, judo en tennis. En dat doen ze niet alleen, want om topprestaties te leveren worden de BNers tijdens hun voorbereidingen fanatiek gecoacht door bekende sportgrootheden.

In de eerste aflevering gaan presentatrices Anita Witzier en Nikkie Plessen de strijd met elkaar aan in het zwembad. Anita Witzier krijgt hierbij Marleen Veldhuis als coach toegewezen. Nikki Plessen zal onder leiding van Inge de Bruin de juiste slag onder de knie proberen te krijgen.

Nadat de twee dames door Quinty zijn geïnformeerd in welke sport zij gaan schitteren, krijgen ze allebei één week de tijd om naar hun doel toe te werken en zich op de grote wedstrijd voor te bereiden. Dit betekent samen met de coach hard werken aan techniek en conditie, de zwakke plekken van de tegenstander opsporen en een strategie uitstippelen. De kandidaten spelen overigens niet alleen voor de eer en de lol, maar ook voor een Nederlandse sportvereniging die zij steunen.

In de uitzendingen van Battle Of The Stars wordt tevens doorverwezen naar de Lotto-trekkingen die plaatsvinden op de zaterdag bij RTL 4 na het RTL Nieuws van 19.30 uur.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf donderdag 22 januari, tussen 22.30 en 23.00 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet Tuinstra, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718939 of janet.tuinstra@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.