Gemeente Haren

Rijksstraatweg

Beschikking Wet Milieubeheer

22/01/2009

Shell Nederland Verkoopmaatschappij BV heeft een nieuwe, de gehele inrichting omvattende milieuvergunning aangevraagd voor het oprichten en in werking hebben van een LPG tankstation, gelegen aan de Rijksstraatweg 14 te Haren.

Het college is van plan de gevraagde vergunning te verlenen. Het college verbindt voorschriften aan deze vergunning. Hierdoor worden de nadelige gevolgen, die de inrichtingen voor het milieu kunnen veroorzaken, voldoende ondervangen. De vergunningen worden verleend op grond van de Wet milieubeheer.

De definitieve beschikking en andere relevante stukken liggen van 22 januari t/m 5 maart 2009 ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 in Haren.

Beroep tegen de beschikking kan worden ingesteld door:
* Degenen die zienswijzen inbrachten over het ontwerp van de beschikking én belanghebbende zijn

* Een belanghebbende, die geen zienswijzen naar voren heeft gebracht bij het ontwerp van de beschikking, maar dit redelijkerwijs niet verweten kan worden.

Het beroepschrift moet u indienen bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag binnen zes weken na de dag van ter inzage legging.

Zij die beroep instellen kunnen op grond van artikel 36 van de Wet op de Raad van State jo artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht bij een spoedeisend belang een voorlopige voorziening aanvragen Dit verzoek moet u binnen de bovengenoemde termijn richten aan de voorzitter van de Raad van State. In het andere geval wordt de beschikking (vergunning) van kracht zes weken na de ter inzage legging.

Aanpassing beschikking

De definitieve beschikking is met hoofdstuk Geluidhinder aangevuld.

Iedereen kan voor 5 maart 2009 schriftelijke zienswijze inbrengen tegen deze aanvulling. U richt uw zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21, 9750 AA Haren.

U kunt ook verzoeken om voor 5 maart 2009 uw mondelinge zienswijze te geven ten aanzien van deze aanvulling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Vollebergh van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoonnummer 53 39 920 of 53 39 913