Gemeente Haren

Melding artikel 8.19 lid 1 Wet Milieubeheer

Felland

22/01/2009

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij van NedTrain BV Onderhoudsbedrijf Onnen, Felland 1 in Haren een melding als bedoeld in artikel 8.19, lid 1 van de Wet Milieubeheer hebben ontvangen. In bedoelde melding geeft NedTrain BV aan van plan te zijn bij hun bedrijf de volgende veranderingen aan willen brengen: het plaatsen van een vaste afzuiginstallatie ten behoeve van het ledigen van de toilet bioreactoren van rollend treinmaterieel wat in onderhoud is.

Omdat de voorgenomen verandering(en) niet zal/zullen leiden tot andere of grotere gevolgen voor het milieu en/of een andere inrichting dan die waarvoor wij op 30 oktober 2008 vergunning hebben verleend, hebben wij besloten de ingediende melding te accepteren. De voorschriften uit de revisievergunning 2008-2228 en de van toepassing zijnde artikelen van het Activiteitenbesluit zijn toereikend.

Bovenbedoeld besluit met melding en andere terzake zijnde stukken liggen gedurende de geldende openingstijden vanaf 22 januari 2009 tot en met 5 maart 2009 ter inzage bij de receptie van de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 in Haren.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder die meent door bovenvermeld besluit in zijn/haar belangen geschaad te zijn, schriftelijk, gemotiveerde bezwaren indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 10, 9750 AA Haren. Tevens kan, indien sprake is van een spoedeisende situatie, schorsing en/of een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Vollebergh van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoonnummer 53 39 920.