Gemeente Haren

Kennisgeving niet-vergunningsplichtige bedrijven

Diverse adressen

22/01/2009

Op 15 december 2008 en 19 januari 2009 zijn vier kennisgevingen van het Besluit Algemene Regels voor Inrichtingen Milieubeheer op grond van artikel 8.41 lid 1 van de Wet milieubeheer ontvangen van:
* Restaurant De Bourgondiër, Zuidlaarderweg 4, 9756 CH Glimmen voor het uitbreiden van de bestaande inrichting met een rokersruimte;
* Fred Hemmes Boomkwekerij, Duinweg 2A, 9479 TM Noordlarenvoor het uitbreiden van de bestaande inrichting met een informatie- en/of assortietuin.

* Brasserie 't Hart van Haren, Eemke van der Veenpad 1, 9752 JZ Haren voor het vergroten van de bestaande keuken en restaurant;
* A. Lok, Hoornsedijk 33, 9752 XK Haren, voor het van toepassing zijn van het Besluit Algemene Regels voor inrichtingen Milieubeheer, opslag van dieselolie.

Deze bedrijven hoeven geen vergunning aan te vragen, omdat hiervoor landelijk vastgestelde voorschriften gelden. Er zijn daarom geen mogelijkheden om bedenkingen in te dienen tegen de kennisgevingen.

Desgewenst kunt u tijdens kantooruren de stukken inzien bij de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, team Vergunningverlening. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer F. Vollebergh, telefoonnummer 53 39 20.