Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Deelgemeente, politie en Vestia bedanken vrijwilligers voor hun inzet:

'Samen kunnen we veel meer!'

Het regende bedankjes. Vrijwilligersorganisaties Birlik en Stichting voor Vernieuwing en Participatie (SVVP) keken samen met de deelgemeente Feijenoord, woningcorporatie Vestia Rotterdam Feijenoord en politie met volle tevredenheid terug op een geslaagd oud en nieuw. Tijdens een speciaal bijeenkomst op vrijdag 16 januari 2009 werden alle betrokkenen bedankt voor hun inzet op oud en nieuw in de Oleanderbuurt.

In tegenstelling tot het jaar daarvoor, verliep dit jaar de viering van het nieuwe jaar rustig. Dit had vooral te maken met de hulp en inzet van de organisaties. De wijk veiliger en prettiger maken kan de deelgemeente, Vestia Rotterdam Feijenoord of politie niet alleen. Hier is de hulp van bewoners en organisaties uit de wijk voor nodig. Op 31 december 2008 hebben zij in de Oleanderbuurt verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder het surveilleren in de wijk door buurtvaders van Birlik en het uitdelen van cake en chocolademelk door SVVP.

Dagelijks bestuurder van de deelgemeente Feijenoord, Mieke van der Graaf, wijkteamchef Politie Ruud van Nooij en wijkregisseur van Vestia, Luc Jonker hebben de betrokkenen in het zonnetje gezet. Zij kregen een ingelijste groepsfoto cadeau. Ook Serdar Çiçek, van de deelraad Feijenoord sprak vol lof. De vrijwilligersorganisaties SVVP en Birlik hebben aangegeven om komend oud en nieuw weer van de partij te zijn!

Jongste buurtvader krijgt groepsfoto cadeau in raadszaal

Foto: deelgemeente Feijenoord