Ingezonden persbericht


Persbericht

Aramco Overseas Company B.V. benoemt Jones Lang LaSalle als project manager bij herhuisvesting

Project Management bij verhuizing en herinrichting van ca. 5.300 m² kantoor

Amsterdam, 22 januari 2008 ­Jones Lang LaSalle is recentelijk benoemd tot de partij die Aramco Overseas Company B.V. (AOC) - dochteronderneming van Saudi Aramco, het staatsoliebedrijf uit Saoedi-Arabië - gaat begeleiden bij de herhuisvesting van haar hoofdkantoor. De afdeling Project & Development Services van Jones Lang LaSalle begeleidt en adviseert AOC bij zowel de verhuizing als de complete herinrichting van het nieuwe kantoor ter grootte van 5.300 m². Het hoofdkantoor is nu nog gevestigd in Leiden, maar zal vanaf halverwege dit jaar gevestigd zijn aan de Scheveningseweg te Den Haag.

­ einde bericht ­

Over Jones Lang LaSalle

Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), het enige bedrijf in vastgoedservices- en vermogensbeheer dat voor het 3e achtereenvolgende jaar voorkomt in FORBES magazines " 400 beste grote bedrijven", heeft wereldwijd circa 180 kantoren en opereert in meer dan 750 steden in 60 landen. Met een omzet van meer dan $ 2.7 miljard in 2007, biedt de organisatie brede geïntegreerde vastgoed- en investment management expertise aan eigenaren, gebruikers en beleggers op lokaal, regionaal en mondiaal niveau. Jones Lang LaSalle is marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility management services met wereldwijd een vastgoedportefeuille van meer dan 120 miljoen m2.

LaSalle Investment Management, het onderdeel van het bedrijf dat investment management activiteiten voor haar rekening neemt, behoort tot één van 's wereld grootste investment management bedrijven ter wereld. Zij beheren een totaal vermogen van circa US$ 53 miljard. Voor meer informatie kijk op onze website www.joneslanglasalle.com.






---- --



Ingezonden persbericht