Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 22-01-2009

Automobilist (40) raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

ZEGGE: Een 40-jarige automobilist uit Nieuw-Vossemeer is
donderdagmorgen rond 00.20 uur aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Bij een controle op de A58 blies de man 770 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De politie maakt
proces-verbaal op tegen de automobilist.

Politie arresteert drie jongens wegens fietsendiefstal

BREDA: Kort na 16.00 uur woensdagmiddag heeft de politie drie jongens (14, 14 en 17 jaar) uit Breda aangehouden wegens fietsendiefstal. Een oplettende getuige zag drie jongens rommelen bij de fietsenstalling op NS-station Prinsenbeek en waarschuwde de politie. Hij gaf een goede beschrijving van het drietal. Agenten die snel ter plaatste gingen, konden de jongens in de kraag pakken op de Westerhagelaan. Ze werden meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Fransman steelt chocoladerepen bij tankstation

BREDA: De politie heeft woensdagmiddag kort na 14.00 uur een 25-jarige inwoner van Tremblay en France aangehouden bij tankstation Hazeldonk. De Fransman had naar eigen zeggen honger en stal in de shop drie repen chocolade. Samen met enkele vrienden at hij deze op in hun geparkeerde auto. Ook had hij een erotisch blaadje meegenomen zonder te betalen. Een medewerker van het tankstation kwam de man achterna, waarna hij alsnog de rekening betaalde. De politie werd gebeld en op het bureau kreeg de Fransman een boete van 100 euro die hij direct betaalde.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-01-2009 13:21 | © Regio Midden en West Brabant |