Transavia

transavia.com valt dubbel in de prijzen

22 januari 2009

De reiswereld heeft transavia.com twee prestigieuze prijzen toegekend. Voor de vijfde achtereenvolgende keer is transavia.com verkozen tot 'Beste low-cost luchtvaart- maatschappij'. Daarnaast was transavia.com winnaar in de categorie 'charterluchtvaartmaatschappij'.


----------
Norbert Zoet (Vice President Business to Consumer) en Rob van Dam (Vice President Business to Business) hebben afgelopen dinsdag tijdens de Jaarlijkse Verenuitreiking in de Jaarbeurs te Utrecht, de Veren in ontvangst genomen in de categorie low-cost luchtvaart- maatschappij en charterluchtvaartmaatschappij. Alle reisbureaus in Nederland, zowel medewerkers als managers, zijn namens het reisvakblad Reisrevue gevraagd om een stem uit te brengen.

Met 53% van alle stemmen werd transavia.com in de categorie Charterluchtvaart- maatschappij uitgeroepen tot winnaar, gevolgd door Martinair met 24%, Arke Fly met 9% en Air Berlin met 7% van de stemmen.

In de categorie Low-cost Luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 57% van alle stemmen en werd hier gevolgd door Air Berlin met 17%, Ryanair met 16% en Easyjet met 3% van de stemmen.

De reiswereld heeft hiermee duidelijk haar voorkeur uitgesproken! En daar zijn we trots op. De Veer is immers de hoogste waardering in de reisbranche en geldt als een prestigieuze onderscheiding.

Wij danken de reisbranche voor het vertrouwen en dit stimuleert ons om u ook in 2009 weer comfortabel en snel naar uw favoriete bestemming te vliegen!