Ingezonden persbericht


Persbericht Sportbureau Alkmaar

Alkmaar, 22 januari 2009

Multi-Culti zaaltoernooi in Oosterhout

Op navolging van het succes van 16 december 2007 wordt er wederom een intercultureel zaalvoetbal toernooi georganiseerd in de Oosterhout. Dit toernooi, wat gaat om de fairplay prijs, is een groot succes geworden. Scholen, sportverenigingen, jongerenorganisaties en migrantenorganisaties in Overdie zijn uitgenodigd met het verzoek voor dit toernooi een of twee teams samen te stellen waaraan minimaal twee meisjes en minimaal twee culturen deelnemen.

Op Zondag 8 februari 2009 van 10.00 tot 16.00 uur in Sportcomplex Oosterhout organiseert een Sport management stagiair van de HvA en 4 sport dienstverlening leerlingen van het PCC, vanuit het Sportbureau Alkmaar dit vervolg. Er zal voor de kinderen een springkussen staan, voor de ouders koffie en thee, voor de sporters een lunch en voor iedereen een optreden van een streetdancegroep. Meedoen kan nog!! Zorg voor een team van maximaal 8 spelers. In een team spelen minimaal 2 meisjes en 2 verschillende nationaliteiten. Zorg voor een begeleider, Verzin een naam voor het team, Verzin een yell, Schrijf je in vóór 31 januari 2009.En ontvang je prijs van een AZ speelster. Voor inschrijven of meer informatie kunt u mailen naar multicultitoernooi@gmail.com.

Sportbureau Alkmaar
Het Sportbureau Alkmaar levert alle aspecten van sport en beweging aan de inwoners van Alkmaar. Het Sportbureau richt zich op een sportaanbod als basisvoorziening voor alle lagen van de Alkmaarse bevolking, jong en oud, buitenschools en binnenschools. Kijk op de website www.sportbureau-alkmaar.nl voor de foto's en filmpjes en voor meer informatie over de activiteiten binnen en buiten school van het Sportbureau.

Einde persbericht