Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Verkeersschouw in deelgemeente Feijenoord

Een opstaande stoeptegel of een onoverzichtelijke verkeerssituatie kunnen soms een enorme ellende veroorzaken. Om deze problemen een stap voor te blijven is het daarom belangrijk dat de toestand van de bestrating en de verkeerssituaties goed in de gaten wordt gehouden.

Daarom hield de deelgemeente Feijenoord in samenwerking met dS+V (dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting) en de politie donderdag 15 januari een zogenaamde verkeersschouw. Hierbij worden diverse locaties binnen de deelgemeente bezocht en wordt gekeken naar knel- en verbeterpunten. In veel gevallen wordt ter plaatse een oplossing verzonnen die dan later door gemeentelijke diensten wordt uitgevoerd.

Zo werd onder andere geconstateerd dat er onvoldoende drempels zijn aan de spoorweghaven, dat er beugels op de middenberm van de Beijerlandselaan kapot zijn en dat de belijning aan de Jan Ligthartstraat te wensen over laat. In een later stadium zullen deze en andere problemen worden aangepakt door diverse gemeentelijke diensten. Tijdens een schouw worden vaak locaties bezocht naar aanleiding van klachten van bewoners.

Ook u kunt problemen in de buitenruimte melden via het gratis nummer 0800-1545.
In veel gevallen kunnen uw klachten nog dezelfde dag worden opgelost.