GGN breidt kantorennetwerk uit

22/01/2009 16:49

GGN Holding B.V.

22 januari 2009, 's-Hertogenbosch

GGN breidt haar kantorennetwerk uit met een vestiging in Alkmaar. Met deze vestiging richt GGN zich op opdrachtgevers in Noord-Holland. De toenemende vraag naar dienstverlening op het gebied van incasso en gerechtsdeurwaarders in Noord-Holland is de aanleiding tot deze uitbreiding.

GGN Alkmaar is één van de 24 kantoren van GGN. Voorheen opereerde deze vestiging onder de naam AGIN Noord-Holland. Brigitte Haarms, sinds 2001 werkzaam op het kantoor in Alkmaar, zal de vestiging in Alkmaar gaan leiden.

Bestuursvoorzitter van GGN, Henk Keizer: "GGN biedt opdrachtgevers landelijke dekking. De opening van het kantoor in Alkmaar past in de groeistrategie van GGN die erop gericht is om de positie van GGN in de regio nóg meer te versterken. De uitbreiding van ons kantorennetwerk geeft onze organisatie een stevige stimulans in Noord-Holland. Ondernemers in die regio kunnen nu ook gebruik maken van de dienstverlening van GGN".

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Havinghastraat 24 te Alkmaar.

Naast de vestiging in Alkmaar opent GGN binnenkort ook nieuwe vestigingen in Breda en Roermond.

Over GGN

GGN Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten, de grootste incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie van Nederland, bestaat uit 24 vestigingen verspreid over Nederland. De dienstverlening van GGN omvat, naast het gehele traject van minnelijke tot en met gerechtelijke incasso en executie, ook facturering, debiteurenbeheer, pre-incasso, consultancy, detachering en training & opleiding. GGN verhoogt het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.





http://www.ggn.nl