Gemeente Waterland

22 januari 2009

Afscheid gemeentedichter 2008

Op 30 januari 2009 zal mevrouw Aarsen haar nieuwe gedichtenbundel met de prachtige titel "Skyline" overhandigen aan wethouder mevrouw Alice Brom. Dit doet zij in de openbare bibliotheek van Monnickendam om 15.00 uur. Het is alweer bijna een jaar geleden dat op initiatief van Areopagus en de Bibliotheek Waterland de verkiezing voor gemeentedichter 2008 heeft plaatsgevonden. Mevrouw Martha Aarsen won deze wedstrijd en heeft in 2008 verschillende gedichten uitgebracht over een actuele gebeurtenis in de gemeente Waterland. Deze gedichten en meer zijn in de bundel samengevat.

Met dit bijzondere moment wordt tegelijkertijd haar jaar als gemeentedichter afgesloten. Momenteel wordt er vanuit de gemeente nagedacht over een vervolg op de verkiezing voor gemeentedichter. Wij verwachten hierover op korte termijn meer informatie te kunnen verstrekken.

U bent allemaal van harte welkom om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn. De bibliotheek is gevestigd aan 't Spil 19 in Monnickendam. Na de plechtigheid ligt de dichtbundel te koop in de boekhandel.

---