Senternovem

22-01-2009 | Vijfdaagse Masterclass Duurzaamheid met Lef

Meld u snel aan

Is er urgentie om concrete, zichtbare resultaten te boeken op duurzaamheid? Een manier om dat te bereiken is medewerkers uit te dagen meer kansen te benutten. Echte Welvaart en USBO bieden een masterclass aan, die je aanspreekt op ondernemendheid, inspireert tot breder kijken en kennis en vaardigheden aanreikt waarmee je je werk in beweging brengt.

Achtereenvolgens wordt er aan de volgende aspecten gewerkt:
* Waar liggen je ambities werkelijk? Waar zou jij versnelling en/of vernieuwing willen bereiken? Welk haalbaar doel formuleer je?
* Wat speelt er als je breder kijkt: politiek, strategisch, de maatschappelijke betekenis, organisatieomgeving en persoonlijk. Wat zijn kansen en belemmeringen? Hoe kun je verschillende dimensies van duurzaamheid versterken?

* Confrontatie met dwarsdenkers: kun je je perspectief verbreden en je plan versterken?

* Het werk en jouw meesterschap in uitvoering brengen.
* Tot slot wordt de balans opgemaakt: wat is gelukt en geleerd, wat is veranderd, wat is blijven liggen en hoe kunnen de opbrengsten verankerd worden?

Programmastructuur
Voorafgaand aan de start vindt een telefonisch intakegesprek plaats om te bapalen of de training aansluit. Het aantal deelnemers is maximaal 16. Het programma omvat vijf bijeenkomsten van een dagdeel met praktische instrumenten, creatieve oefeningen en plenaire kennisoverdracht. Daarnaast kan elke deelnemer een beroep doen op enkele uren individuele begeleiding, naar wens in te zetten. De grote lijn van de masterclass staat vast, de concrete invulling wordt aansluitend op de leervragen van deelnemers ontworpen.

Contact
Meer informatie is te verkrijgen bij Echte Welvaart, tel. 030-2919931.