Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BVO Training Center organiseert seminar Microsoft Virtualisatie

Nieuwegein, 10 december 2008 - BVO Training Center organiseert op 22 januari 2009 het seminar Virtualisatie. IT-professionals leren van de IT-opleider wat de voordelen van Microsoft Virtualisatie zijn en hoe ze dit het beste in hun organisatie kunnen inzetten. Het seminar vindt plaats bij Microsoft te Schiphol.

Het seminar geeft IT-professionals een objectief en kritisch beeld van het verhogen van de beschikbaarheid van een serverpark en tegelijkertijd het verlagen van de kosten hiervoor. Tevens wordt aandacht besteed aan de beheerstools die bedrijfskritische taken optimaal kunnen automatiseren.

Volgens Rik Boelhouwer, algemeen directeur van BVO Training Center is virtualisatie een technologie die interessant is voor elke organisatie, ongeacht de sector en de grootte van het bedrijf. 'Wij hebben een duidelijke en objectieve visie op virtualisatie. Vooral in het huidige economische klimaat zijn de besparing op hardware, het verminderde hardware-onderhoud en de verhoogde veiligheid voor het bedrijfsleven interessante eigenschappen van virtualisatie.'

Tijdens het seminar staan de onderwerpen 'Bouw uw virtualisatieomgeving met Hyper-V' en 'Beheer uw virtualisatieomgeving met System Center' centraal. Met System Center Virtual Machine Manager 2008 kunnen IT-professionals virtuele machines creëren en uitrollen en hosts en andere elementen van de virtuele infrastructuur beheren. Prestaties en resourcegebruik worden door het gebruik van SC Virtual Machine Manager verbeterd en het ondersteunt hostclusters voor een hoge beschikbaarheid en een groot aantal virtuele platformen.

Programma
13.30 uur Ontvangst bij Microsoft te Schiphol 14.00-17.00 uur Seminar Microsoft Virtualisatie

- Bouw uw virtualisatieomgeving met Hyper-V
- Beheer uw virtualisatieomgeving met System Center 17.00-18.00 uur Afsluiting met borrel

Het seminar vindt plaats op donderdag 22 januari 2009 bij Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol. De kosten voor deelname zijn ¤ 95,- per persoon (exclusief BTW)..

Inschrijven
Inschrijving is mogelijk via de website, of klik hier voor meer informatie.

Over BVO Training Center

BVO Training Center is een belangrijke IT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. De in 1991 opgerichte onderneming baart veel opzien met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen veel tijdwinst oplevert, maar ook aanzienlijk lagere kosten. BVO is de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Het bedrijf is inmiddels één van de grootste Microsoft Trainingsinstituten en maakt momenteel een sterke groei door. BVO Training Center is Gold Certified partner van Microsoft. www.bvo.nl

Informatie voor de pers
BVO Training Center B.V.
Rik Boelhouwer
T: (030) 600 91 00
E: r.boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E margreet@l-dj.nl