Ingezonden persbericht


Persbericht 8 januari 2009

Nieuw: Landelijk platform voor professionals rondom zwerfjongeren

PVDA Kamerlid Samira Bouchibti, Wethouder Jantine Kriens (Rotterdam) en Jeroen de Glas van FNV Jong ondersteunen Zwerfnet.nl!

Wie zijn de verantwoordelijken en betrokkenen rondom dak- en thuisloze jongeren en wat doen zij precies? Belangrijker nog: hoe kunnen we elkaar helpen? Zoek en vind contacten op Zwerfnet.nl. het nieuwe online platform voor professionals rondom zwerfjongeren.

Nadat Stuiveling (president Algemene Rekenkamer), verantwoordelijke politici had opgeroepen zich op het nieuwe Zwerfnet.nl platform aan te melden, volgen nu Kamerlid Bouchibti en Wethouder Kriens. Voorzitter FNV Jong de Glas roept ook jongeren op hun stem te laten horen op het platform. Zie www.zwerfnet.nl voor de nieuwe videostatements!

Zwerfnet wordt ondersteund door het Skanfonds.

Zwerfnet wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Skanfonds. Skanfonds biedt mensen in kwetsbare posities de kans om mee te doen in de samenleving. Skanfonds steunt projecten op het gebied van zorg en welzijn, zingeving en/of spiritualiteit.

Lancering 22 januari 2009

Totdat site definitief online gaat, zal om de week een nieuw videostatement te zien zijn. Vanaf 22 januari wordt de site in gebruik genomen.

Meer weten? Kijk op www.zwerfjongeren.nl of de huidige versie van www.zwerfnet.nl Contact: A.kogut@zwerfjongeren.nl / 0204940515