Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
16 januari 2009

22 januari ARKcafé in Leeuwarden

ARK fryslân organiseert op donderdag 22 januari het ARKcafé. Van 16.00 tot 18.00 uur is iedereen die zich betrokken voelt bij de ruimtelijke kwaliteit van de provincie van harte welkom. Op dit moment ligt de Ark afgemeerd aan de Nieuweweg 3, nabij de Blokhuispoort in Leeuwarden.

Stichting ARK fryslân wil het debat over de ruimtelijke kwaliteit in Friesland in de breedste zin van het woord voeren met professionals, inwoners, studenten, politici, etc. De Ark gaat de komende maanden on tour. En overal waar de Ark aanlegt, wordt het ARKcafé georganiseerd: een informele bijeenkomst waarbij ruimtelijke kwaliteit centraal staat, maar waar zeker ruimte is voor netwerken en bijpraten. Tijdens het ARKcafé kan een lezing worden gegeven, een film worden gedraaid of er is de mogelijkheid tot het zogenaamde "speakers' Corner" waarbij architecten en stedebouwkundigen een plan of thema kunnen presenteren.

U bent donderdag 22 januari van harte welkom aan boord van de Ark om te praten en iets te drinken met gelijkgestemden, mensen die belang hechten aan ruimtelijke kwaliteit in Friesland.

Let op! Volgende maand ligt de Ark in Sneek en zal het ARKcafé dus in Sneek plaatsvinden! Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. www.ARKfryslan.nl