Kaartverkoop Vrienden van Amstel LIVE! 2010 start donderdag 22 januari

22/01/2009 09:22

Heineken Nederland Business Services


-PERSBERICHT-

Kaartverkoop Vrienden van Amstel LIVE! 2010 start donderdag 22 januari

DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE GAAT DOOR NA 2009

Amsterdam/Rotterdam - Morgen start de 11e editie van De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy met dit jaar weer 8 volledig uitverkochte avonden. Ondertussen is Amstel al volop bezig met de voorbereidingen voor de 12e editie van De vrienden van Amstel LIVE! van volgend jaar. De samenwerking met producent One? loopt dit jaar af als gevolg van een conflict tussen beide partijen. Tijdens de looptijd van de samenwerkingsovereenkomst was Amstel enkele malen genoodzaakt de rechter te benaderen omdat One? de rechten van Amstel schond. De Amstel brouwerij is verheugd dat zij vanaf 2010 met een nieuwe partij in zee gaat en heeft het bureau Tribe gecontracteerd als de nieuwe producent vanaf de editie van 2010. De kaartverkoop voor 2010 start donderdag 22 januari via www.vriendenvanamstel.nl. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met Top TicketLine, dat zorgt voor de kaartverkoop van de komende edities. Eerder al maakten Ahoy en Amstel bekend een samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten voor vijf jaar (vanaf 2010) voor De vrienden van Amstel LIVE!.

De vrienden van Amstel LIVE! komt volgend jaar met nieuwe reeks concertavonden met nieuwe, verfrissende elementen. De beste artiesten van Nederland en de unieke Vrienden van Amstel-sfeer blijven vaste ingrediënten. "Het wordt vanaf 2010 nóg beter dan de bezoekers intussen gewend zijn. Na ruim tien jaar willen wij het evenement klaarstomen voor nog een reeks fantastische edities in de 'grootste kroeg van Nederland', " aldus de brouwerij.

De vrienden van Amstel LIVE! werd voor het eerst in 1999 in Ahoy gehouden. Nederlandse en Vlaamse artiesten staan vanaf dat moment jaarlijks met elkaar op het podium. De wervelende show van unieke muzikale combinaties en duetten die dat oplevert, spreekt een breed publiek aan. De 11e editie (2009) telt opnieuw 8 uitverkochte avonden. Van 22 t/m 25 januari en van 28 januari t/m 1 februari zorgen topartiesten als VanVelzen, Boudewijn de Groot, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Krezip voor onvervalste Vrienden van Amstel-optredens in Ahoy.

21 januari 2009


- EINDE PERSBERICHT-