Cap Gemini Nederland



BERICHT AAN DE PERS

Utrecht, 22 januari 2009

Prijswinnaar Kiesjeopleiding.nl verdient 15.000 aan opleidingen Capgemini Academy sluit campagne Kiesjeopleiding.nl feestelijk af

De slagzin `Ik kies een opleiding bij Capgemini Academy omdat ik niet alleen wil leren, maar ook wil leren toepassen' heeft bedenker Jean de Koning 15.000 aan opleidingen opgeleverd. De Koning, werkzaam als informatie-analist bij de IB-Groep, verzon de slogan als inzending voor de door Capgemini Academy uitgeschreven prijsvraag rond de campagne Kiesjeopleiding.nl. Met de campagne luidde Academy de afgelopen maanden het einde van de papieren opleidingengids in.

"Alle opleidingen die ik de afgelopen jaren via mijn werkgever heb gevolgd zijn verzorgd door Capgemini Academy", aldus De Koning. "Ik heb er zulke goede ervaringen mee dat ik de kans om nog meer opleidingen te winnen met beide handen heb aangegrepen. De komende 15 jaar zit ik goed, want er is altijd wat te leren en het aanbod van Academy is enorm."

EINDE BERICHT

Over Capgemini Academy
Capgemini Academy is een van de meest vooraanstaande IT-opleidingsinstituten van de Benelux. Zo'n 20.000 cursisten volgen er jaarlijks een opleiding op het gebied van IT en management en communicatieve vaardigheden. Praktijkrelevantie is een van de sleutelwoorden van Capgemini Academy. Door de verbondenheid met Capgemini worden cursisten voortdurend gevoed door de nieuwste praktijkervaringen. Meer informatie over Capgemini Academy is te vinden op www.academy.capgemini.nl.

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business ExperienceTM - samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten. Bovendien wordt gebruikgemaakt van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste resources op de juiste locatie tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren.




BERICHT AAN DE PERS

Capgemini heeft vestigingen in 36 landen en heeft wereldwijd meer dan 88.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2007 een omzet van 8,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com.