Landelijke praktijkdag 09 informatievoorziening overheid groeit groot


praktijkdag is grootste onafhankelijke kennis- en informatie-event geworden

AALSMEER, 20090119 -- De Landelijke Praktijkdag, een initiatief van de politiekorpsen, wordt een steeds breder platform om over informatievoorziening binnen de overheid te spreken. Dit jaar met sprekers uit overheid en daarbuiten over de weerbarstige praktijk van informatievoorziening, functioneel beheer, ketenbeheer m.b.t. informatie en veiligheid, nieuwe opsporingstechnologie en andere managementculturen. Rode draad bij deze 6e editie: Let's Get Personal. Met meer dan 45 sprekers en meer dan 1000 bezoekers is de dag het grootste event voor overheid (en markt) met betrekking tot informatie management in Nederland. Doel is een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het vakgebied.

Landelijke Praktijkdag - donderdag 22 januari, Event Centre Aalsmeer.

Hieronder vindt u een selectie van een aantal interessante sprekers.

* Adjiedj Bakas, Trendwatcher en auteur bekend van o.a. Future of Finance, Megatrends in Europe en een Wereld zonder Olie
* Jacques Wallage, burgemeester van Groningen, en o.a. voorzitter van de commissie Postma/Wallage over informatievoorziening en ICT projecten.
* Hans Schönfeld, korpsleiding Amsterdam-Amstelland over het onzichtbare zichtbaar maken.
* Leon Bovee, directeur van VTS Politie Nederland, opent de Praktijkdag.
* Huub Stiekema - Verleg grenzen. Zie ook: www.politie20.nl
* Jolly Wong - Police Force Hongkong
* Ruud van Diemen - met zijn verassende informatie voor iedereen show
* Elle de Jonge en Roy Mente, winnaars Innovatieprijs van de IACP Conference San Diego, spreken over Future Policing.
* Tom Kok, CEO Coolgroup en oud-voorzitter van D66 en de AVRO, gaat in op Inspirerend Leiderschap en geeft een Wrap-up van de dag.
* Martijn Aslander, Lifehacking goeroe en bekend van de snelgroeiende Lifehacking community, praat u bij over Lifehacking.
* Joris van Hest, NVBR Lid Programmaraad Informatiemanagement van de Brandweer
* Olaf Andersen, hoofd & plaatsvervangend directeur Ministerie van BZK en crimi-auteur
* Dorien Donker & Bram van der Kamp, Rijksbrede Benchmarkgroep met Eeeeeeeeen.... Actie!!!
* Egbert IJzerman, Security Risk Manager, BCC elektro-speciaalzaken
* Boekpresentatie van Remko van der Pols - BiSL in de praktijk
* spelworkshops van Paul Wilkinson (Attitude Behaviour Culture) en Toon Abcouwer (9 vlaksspel)
* roundtable privacy o.l.v. Peter Olsthoorn en Anne-Wil Duthler (1e kamerlid), Antoinette van Wezel (vtsPN), privacy expert Bart Schermer, ICT jurist Arnoud Engelfriet en witte hacker Sten Kalenda.

Voor meer achtergrond informatie over de sprekers kunt bij ons terecht of op de site: www.landelijkepraktijkdag.nl.

Wie komen er....
Met meer dan duizend inschrijvingen is de landelijke praktijk het grootste onafhankelijke informatie event van Nederland geworden. bezoekersprofiel: CIO's, verantwoordelijke personen voor bedrijfsprocessen (proceseigenaren), informatiemanagers, functioneel beheerders, super users, service managers, dienstverleners/consultants en (lijn)managers, die verantwoordelijk zijn voor een goede IT-ondersteuning van hun bedrijfsproces.

Vanuit de vtsPN (voorziening tot samenwerking Politie Nederland) willen wij op deze manier in samenwerking met bITa Center en de ASL BiSL Foundation een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van het vakgebied functioneel beheer & informatiemanagement

De landelijke praktijkdag is tevens de start van de nieuwe Functioneel Beheer Community - FunBee. www.funbee.nl, deze online community brengt functioneel beheerders en informatie managers op een gefocuste manier bijeen.





Ingezonden persbericht