Linders Bonbons presenteert bonbon met 23-karaats goud


Goldleaf Chocolate

VOERENDAAL, 20090122 -- In februari 2009 presenteert Linders Bonbons een nieuwe exclusieve bonbon met 23-karaats goud - GOLDLEAF CHOCOLATE - op de 39ste Internationale Sübwarenmesse (ISM) in Keulen (Duitsland).

Goldleaf Chocolate' is een exclusieve chocolade bonbon gemaakt van pure Belgische chocolade (70% cacao) met een zachte chocoladevulling en afgewerkt met 23-karaats bladgoud. Om het exclusieve karakter van Goldleaf Chocolate te versterken, worden ze per 9 stuks verpakt in een luxe zwarte magneetdoos met lint. Het eetbare 23 karaats bladgoud van `Goldleaf Chocolate' voldoet aan de EU- en VS- voedselregelgeving aangaande additief voor levensmiddelen E175(Goud).

De Internationale Sübwarenmesse (ISM) in Keulen is geopend van zondag 1 februari tot woensdag 4 februari 2009. De ISM is de grootste zoetwaren beurs ter wereld met 1.600 bedrijven uit 70 verschillende landen. En met een geschat zakelijk bezoekersaantal in 2009 van ongeveer 30.000 personen uit 120 landen.

Linders Bonbons bestaat dit jaar 10 jaar. En heeft zich gespecialiseerd in het produceren van diverse vormen van logochocolade. Deze worden voornamelijk gekocht door bedrijven in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Met het 10jarig bestaan werd een nieuw product bedacht wat resulteerde in `Goldleaf Chocolate'. Verkoop aan particulieren zal plaats vinden bij gerenommeerde exclusieve winkels en voor bedrijven via de branche van promotionele producten, relatiegeschenken en premiums.





Ingezonden persbericht