Ingezonden persbericht


ACE Europe benoemt Senior claims handler

Rotterdam, 22 januari 2008 - ACE Europe heeft Nienke Bakker aangesteld als Senior Claims Handler bij de divisie Property & Casualty. Zij keert na ruim een jaar weer terug bij ACE Europe vanwege de afwisseling en mogelijkheden in haar functie. Nienke Bakker gaat zich bezig houden met het beoordelen en afwikkelen van schades op het gebied van brand, aansprakelijkheid en technische verzekeringen voor de gehele Benelux.

Property & Casualty van ACE Europe heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De divisie biedt nationale en internationale bedrijven verzekeringen voor algemene en bestuurdersaansprakelijkheid, fraude, brand, technische risico's en transport. Een doelstelling van Nienke Bakker is het verlenen van een uitstekende claims service. Hiermee draagt ze bij aan de doelstelling van ACE om maatwerk in dienstverlening te bieden.

Nienke Bakker heeft eerder vijf jaar bij ACE Europe gewerkt in een soortgelijke functie. "Na ruim een jaar besloot ik toch weer terug te keren naar ACE. Mijn huidige functie is zeer afwisselend en ik kan optimaal gebruik maken van zowel mijn kennis van het Benelux recht als van de Franse taal." Eerder studeerde Bakker Franse Taal- en Letterkunde en Nederlands Recht. Met haar werkervaring als claims handler bij De Goudse Verzekeringen en als corporate insurance advisor bij GDF SUEZ in Brussel is ze bijzonder waardevol voor ACE Europe.


---

Fotomateriaal van Nienke Bakker is beschikbaar op aanvraag bij ilaheij@bexcommunicatie.nl.

Over ACE Group en ACE Europe

Wereldwijd is de ACE Group leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren gevestigd in meer dan 50 landen bedient de ACE Group diverse groepen van nationale en internationale klanten in ruim 140 landen.

ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft twintig Europese vestigingen en licenties om te opereren in 29 Europese landen. Het bedrijf opereert in de Benelux onder de handelsnaam ACE Europe en biedt vanuit haar kantoren in Antwerpen, Brussel en Rotterdam industriële schadeverzekeringen via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Personal Lines.

Meer informatie vindt u op www.aceeurope.com.