Amsterdam, 22 januari 2009

Walter Samuels versterkt Citigate First Financial

Walter Samuels is per 1 januari 2009 als director in dienst getreden bij communicatieadviesbureau Citigate First Financial, marktleider op het gebied van corporate en financiële communicatie. Walter is afkomstig van Koninklijke Ahold, waar hij in 2003 werd benoemd tot director Corporate Communications en optrad als eerste woordvoerder. Walter heeft een sterk trackrecord op het gebied van crisiscommunicatie, mediarelaties en reputatiemanagement.

Voordat Walter bij Ahold in dienst trad, was hij actief als zelfstandige mediacoach/adviseur voor diverse (internationale) ondernemingen. Walter heeft zijn sporen verdiend in de journalistiek. Van 1985 tot 1996 werkte hij bij De Telegraaf als redacteur/verslaggever en van 1997 tot 2001 was hij eindredacteur van diverse (financiële) televisieprogramma's. Ook stond hij als projectmanager mede aan de wieg van de financieel-economische zender RTLZ.

José Tijssen, managing director van Citigate First Financial: "We zijn verheugd over de komst van Walter. Zijn ervaring en achtergrond sluit uitstekend aan bij Citigate First Financial. Ons bureau telt hiermee zeven directors, die allen vanuit een andere achtergrond bijdragen aan onze multidisciplinaire dienstverlening. Zo hebben we voormalig IR en corporate communicatie managers, analisten, journalisten en experts die diverse andere functies binnen het bedrijfsleven hebben vervuld. Deze diversiteit draagt bij aan de kracht van onze propositie en heeft ons gebracht waar nu staan; niet alleen zijn wij marktleider op het gebied van kapitaalmarkttransacties, maar tevens hebben we een leidende positie op het gebied van corporate communicatie in de breedste zin."