Ingezonden persbericht

Zie ook:
SecureLink bouwt flauwekul op 1 april
Pearl Music Europe kiest voor Juniper Secure Access oplossing van SecureLink

Hardinxveld-Giessendam, 22 januari 2009 - Pearl Music Europe kiest voor de oplossing van SecureLink voor de implementatie en het onderhoud van een secure Remote Access omgeving. Pearl Music is wereldwijd producent en leverancier van drumstellen, percussie en accessoires.

Pearl Music Europe heeft het distributiemodel veranderd waardoor externen veel vaker toegang dienen te hebben tot bepaalde applicaties. Pearl Music Europe wil op een veilige en eenvoudige manier toegang geven tot haar resources. Vertegenwoordigers moeten op hun buitenlandse reizen op een eenvoudige manier verbinding kunnen maken met de noodzakelijke applicaties. Bovendien moeten dealers toegang krijgen tot het Dealerweb vol informatie en de mogelijkheid tot bestellen. Om deze vraag in te vullen heeft Pearl Music Europe SecureLink gevraagd met een oplossing te komen.

De oplossing waarmee SecureLink de opdracht heeft gekregen, is gebaseerd op de Secure Access (SSL VPN) serie van Juniper Networks in combinatie met het uitgebreide SecureLink dienstenportfolio. De Juniper SA is een zeer flexibele en secure appliance met veel configuratiemogelijkheden. De hele configuratie geschiedt via een webinterface en kan nadien geëxporteerd en geïmporteerd worden. Aan de cliëntzijde hoeft ook geen software van te voren te worden geïnstalleerd. Het SecureLink dienstenportfolio garandeert zowel reactief als proactief onderhoud en het beschikbaar hebben van ervaren SecureLink engineers met kennis over de Pearl Music Europe infrastructuur binnen de geleverde Service Level Agreement(SLA).

"De implementatie is afgelopen week gedaan. En nu merken wij al de voordelen die deze oplossing ons biedt. Onze vertegenwoordigers en medewerkers zijn zeer te spreken over de eenvoudige manier om zelfs vanuit het buitenland bij hun resources te komen. SecureLink heeft waargemaakt wat ons in de concepten is voorgeschoteld. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de adviezen, snelheid en uitvoering door SecureLink", aldus Peter Hoeben, IT Manager Pearl Music Europe.

Over SecureLink | SecureLink is een vooraanstaande Benelux georiënteerde security en networking integrator. SecureLink onderscheidt zich door haar security en networking specialisatie, voorname vendor statussen, managed services en een ongekend hoge klanttevredenheid. Dit gecombineerd met een gestage groei van omzet en organisatie. SecureLink is veelvuldig beloond met awards van de meest vooraanstaande security vendors in de industrie. Haar visie, oplossingen en onderscheid laten zich doorvertalen naar twee woorden; Go Secure!