Ingezonden persbericht


Utrecht, 22 Januari 2009

Gebonden combinatiewaaier voor de tuin

Kleur

Modeste Herwig

Wegens groot succes geheel vernieuwd en opnieuw uitgebracht! Een prachtig gebonden boek over Kleur, dat niet in de collectie tuinboeken mag ontbreken. Binnen in het boek vind je drie glossy bundels bloem- en plantkaarten waarmee je eindeloos veel kleurcombinaties kunt maken. Dus toch een waaier? Klopt, maar dan wel een hele luxe.

Stel je een map voor met daarin links de prachtigste voorbeeldbeplantingen (in boekvorm) en rechts een kleurwijzer in drie delen. Via een spiraal leg je de fotokaarten naast elkaar open. Dan valt je oog op de achterkant van de kaarten, waarop je snel en makkelijk de bijbehorende groei- en bloei-informatie kunt vinden. Handig om, alleen of samen met andere 'tuinbeslissers', nog even door te nemen voordat je je op zaterdag in het tuincentrum verliest in het enorme aanbod. Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk om te puzzelen met creatieve combinaties, of je nu een enorme tuin hebt of alleen een schaduwrijk plaatsje. En kom je er echt niet uit, dan doet Modeste Herwig je als extraatje tal van fraaie suggesties cadeau.

Bij een boek als Kleur volstaat een beschrijving in woorden eigenlijk niet. Kleur moet je zien en voelen en vooral aan alle kanten open- en dichtslaan.

Modeste Herwig is medewerker en redactielid van veel binnen- en buitenlandse tuinbladen. Daarnaast is ze actief als tuinontwerper. Eerder bracht ze vele succesvolle titels uit.

Kleur - MModeste Herwig

Map met boek en plantenwaaiers

600 foto's

ISBN 978 90 215 4198 3

Prijs ¤ 24,95

Verschijningsdatum: 28 januari 2009