Ingezonden persbericht


Wijzigingen directie SNS Bank en REAAL Verzekeringen

Utrecht, 22 januari 2009

Met ingang van 1 februari 2009 wordt Bart Janknegt (39) benoemd tot directielid van REAAL Verzekeringen. Binnen de directie wordt Bart Janknegt verantwoordelijk voor het service center en productmanagement Leven. Sinds oktober 2006 is hij directeur productmanagement REAAL Verzekeringen. Jan Boven (51) treedt op 1 februari terug als directielid van REAAL Verzekeringen N.V. en wordt bestuursadviseur van SNS REAAL N.V. In deze nieuwe functie gaat hij diverse commissariaten vervullen, zowel binnen als buiten de organisatie. Corné van Nijhuis (46) treedt eveneens per 1 februari 2009 terug uit de directie van REAAL Verzekeringen N.V. Hij blijft directievoorzitter van Zwitserleven.

Ernst-Jan Boers (42) wordt per 1 februari 2009 benoemd tot directielid en Chief Financial Officer van SNS Retail Bank. Hij volgt hiermee Henk Kroeze op, die met ingang van 1 januari 2009 directievoorzitter is van SNS Retail Bank. Binnen de directie zal Ernst-Jan Boers Finance & Control, Kredietrisico Management, Mid-office, Asset&Liability Management, SNS Financial Markets en SNS Securities als aandachtsgebied hebben. Sinds april 2007 is Ernst-Jan Boers directeur van de stafafdeling Group Finance van SNS REAAL. De benoemingen van Bart Janknegt en Ernst-Jan Boers zijn onder voorbehoud van in- en externe goedkeuringen.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 124 miljard (30 juni 2008) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 8.000 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.



Ingezonden persbericht