Pizza.be opent vestiging te Brussel


Eindelijk online eten bestellen in België

BRUSSEL, 20090122 -- Vanaf vandaag kan er op www.pizza.be ook in België online eten worden besteld. Pizza.be is een dochteronderneming van het Nederlandse Citymeal.com, dat 8 jaar geleden Thuisbezorgd.NL lanceerde bij onze noorderburen. Het bedrijf verwerkte in 2008 voor 30 miljoen euro aan online bestellingen in Nederland alleen. Nu is dus ook ons land aan de beurt. Dat het het bedrijf menens is, blijkt al uit het aanbod bij de start: liefst 100 bezorgrestaurants in heel België zijn reeds beschikbaar.

Op Pizza.be bestel je in enkele muisklikken eten bij een bezorgrestaurant in de buurt. Ondanks de naam van de website, vind je op Pizza.be niet alleen pizza, ook Chinees, Mexicaans, grill, pita,... Bestellen op Pizza.be is gemakkelijk, snel, gratis en betrouwbaar. Vergeet bezette telefoonlijnen en bestellingen die fout genoteerd worden. Een snelle hap of een uitgebreid diner zonder uit je luie zetel te komen? Pizza.be maakt het mogelijk. De site telt reeds een honderdtal restaurants die maaltijden leveren aan huis of op kantoor en het aanbod groeit dagelijks. Het aantal bestellingen per restaurant ligt nu al op gemiddeld 90 per maand.

Pizza.be is met haar besteldienst een pionier in België. Tegen eind 2009 wil de site minstens 1000 bezorgrestaurants tellen en maandelijks voor 1 miljoen euro aan bestellingen verwerken. CITYMEAL.com is inmiddels in een zestal Europese landen beschikbaar en telt enkele duizenden bezorgrestaurants.