Ingezonden persbericht


Uitnodiging

22 januari 2009 thema 'Ruimte voor het Nieuwe Westland'

in De Westlandse Druif in Monster

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van VNO-NCW Westland-Delfland op 22 januari 2009 om 16:00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden bij Themapark de Westlandse druif te Monster.

Het Westland staat voor grote ontwikkelingen. Ontwikkelingen die hun stempel drukken op het wonen en werken in de regio. Achter de schermen zijn de contouren van het nieuwe Westland al zichtbaar. Een transformatie van een polder waarbij door integratie van waterberging met hybride, watergerelateerde en duurzame bouwvormen wordt gestreefd naar een innovatieve ruimtelijke inrichting van een nieuw woonlandschap: 'Het Nieuwe Water'. De directe waterbeleving voor bewoners en gebruikers is leidend. Een combinatie van wonen, waterberging en ecologie. 'Het Nieuwe Water', het grootste en meest omvattende waterwoonproject van Nederland.

Vier partijen betrokken bij het project Het Nieuwe Water presenteren hun visie op het wonen en het werken in het Westland van de toekomst: Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland (gebiedsontwikkelaar van 'Het Nieuwe Water)'; Waterstudio.nl (architect en supervisor), Van der Waal & Partners BV (engineering) en Gemeente Westland wethouder Bram Meijer, die vanuit zijn betrokkenheid bij ONW de strategie achter de gemeentelijke plannen zal toelichten.

Klik hier voor de volledige uitnodiging en het programma. U kunt zich dan ook online aan- en afmelden en de deelnemerslijst bekijken.

Mocht de link niet functioneren, kopieer dan onderstaande link en plak deze in de adresregel van uw internetbrowser: http://werknet.regionaleverenigingen.windex.nl/West/Applications/Bijeenkomst/specifiek/kalender_totaal.asp?Redirect=bijeen&Key=1130&Extra='VNO-NCW Westland-Delfland'&UDL=windex.udl&User=22159&UserType=pers&tabselect=3

Graag tot ziens op 22 januari.

Met vriendelijke groet,

Paul van Delft,
secretaris

VNO-NCW West
Postbus 93073
2509 AB Den Haag
t. 070 349 08 23
f. 070 349 08 08

ATTENTIE !!!!!

De Westlandse Omroep zendt vanaf morgenavond om 19.00 uur tot maandagavond 19.00 uur, ieder uur een korte impressie uit van het afscheidsfeest van Nel van Dijk bij Priva!