Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe versie van de Universal Imaging Utility (UIU) op de markt
- Maakt rendabele, hardware-onafhankelijke image-creatie mogelijk -

Canterbury (Engeland), 22 januari 2009 - - Binary Resource, onderdeel van het bedrijf dat Symantec Ghost oorspronkelijk ontwikkelde, kondigt vandaag versie 4.0 van de Universal Imaging Utility (UIU) van Big Bang aan. De UIU is een hardware-onafhankelijk imaging-product dat arbeidsuren en overheadkosten bespaart in een tijd waarin IT-afdelingen moeten inkrimpen.

De UIU is het enige product dat naast populaire disk-imagingpakketten werkt en zo een kant-en-klare, hardware-onafhankelijke oplossing vormt die een master image van een Windows-besturingssysteem maakt. Het enkele image kan dan snel en effectief worden gebruikt op andere hardwareplatforms binnen een organisatie, waardoor arbeidstijd en geld wordt bespaard.

Versie 4.0 van de UIU bevat nu het UIU Discovery Tool, waarmee gebruikers alleen die drivers kunnen selecteren en isoleren die van toepassing zijn op hun specifieke omgeving en ze opnemen in het image-bestand. Dankzij de subset van meer dan 26.000 plug-and-play ID's die de uitgebreide UIU-database bevat, ervaren gebruikers naast een lagere bandbreedteconsumptie een snellere inzet van nieuwe systemen. Het product heeft ook een meer intuïtieve interface gekregen, voor snellere navigatie.

Annette Dow, director van Binary Resource: "De last van het maken, opslaan en onderhouden van meerdere image-bestanden wordt steeds moeilijker beheersbaar, vooral als er hardware-afhankelijke problemen bij komen kijken. Het IT-personeel verspilt kostbare tijd en geld met het goochelen met images of uitgebreide configuratie na het klonen om pc's en laptops volledig functioneel te krijgen."

Ze vervolgt: "Feedback van klanten heeft de productontwikkeling enorm gestimuleerd en de laatste versie van UIU bevat verschillende nieuwe front-end-functies die de gebruikerservaring gegarandeerd drastisch zullen verbeteren."

De UIU is nog steeds de enige hardware-onafhankelijke oplossing die continu onderhoud van de driverdatabase omvat, die elke zes weken wordt bijgewerkt. Dit is de enige manier om continue hardware-onafhankelijkheid te garanderen, omdat fabrikanten steeds nieuwe audio- en videokaarten, chipsets en andere componenten uitbrengen.

In Groot-Brittannië ontdekken de gezondheids- en onderwijssectoren nu de voordelen van UIU-technologie. Vooraanstaande instituties zoals University College London en Homefirst NHS Trust gebruiken de UIU-oplossing om rollouts, migraties en inzet van nieuwe systemen te vereenvoudigen en als een waardevol noodherstel-tool.

Kijk voor meer informatie over UIU of voor een gratis proefdownload op www.binaryresource.com

-einde-

Binary Resource Ltd.
Binary Resource is gevestigd in Canterbury, Engeland en is een geregistreerde dochteronderneming van Binary Research International Inc. (BRI), gevestigd in Milwaukee, Wisconsin, VS. De bedrijven zijn ontstaan uit Binary Research Ltd., een Nieuw-Zeelands bedrijf dat 's werelds eerste pc-kloonsoftware - Ghost, nu Symantec Ghost - ontwikkelde.

Contactpersonen:
Dani Freeman/Shelley Facius
Spreckley Partners
T: +44 20 7388 9988
E: freeman@spreckley.co.uk
E: facius@spreckley.co.uk