Despatch Industries werft nieuwe Process Development Manager aan

MINNEAPOLIS, MN--(Marketwire - January 22, 2009) - Despatch Industries, de leidinggevende procestechnologie provider van schone technologie en zonne-energie, heeft Dr. Steve Kim aangeworven als Process Development Manager voor de Solar Business Unit. In zijn rol is Dr. Kim verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uiteenlopende aspecten met betrekking tot de zon procestechnologie van Despatch via wetenschappelijk onderzoek geavanceerde testing en ervaren leiderschap. Dr. Kom zal zich ook toeleggen op de bevordering en optimalisering van de zonne-energie productiemiddelen en procestechnologie.

Het meest recent was Dr. Kim actief als de manager van de Global Technical Service Group for Solar Products en Sr. Research Scientist bij Ferro Corporation, een leverancier van prestatiemateriaal voor zonne-energie producenten. Hij is de auteur van drie octrooien en dertien proefwerken over zonnecelproducten.

"Wij zijn heel blij dat Dr. Kim aan boord is gekomen," zei Brian Bunkenburg, Chief Technology Officer, Despatch Solar. "Zijn ervaring in de zonne-energie industrie en zijn kennis van de zonnecel procestechnologie en wetenschap zullen een enorme troef betekenen voor onze klanten."

Despatch biedt geïntegreerde, thermische verwerkingsoplossingen aan producenten in heel de wereld. Via vernieuwende schone technologisch oplossingen, speelt Despatch een belangrijke rol in de strijd de klimaatwijziging positief te beïnvloeden. Despatch partners met leidinggeven zonne-energie producenten die de hulpmiddelen en technische expertise voor de verwerking van uiterst efficiënte, betaalbare zonnecellen. Koolstofproducenten in heel de wereld maken gebruik van de Despatch technologie om uiterst stevig, lichtgewicht composietmateriaal voor gebruik in brandstofzuinige voertuigen en luchtvaart- en windenergie-toepassingen. We worden aangedreven door de uitdaging geavanceerde technologische oplossingen te bieden voor een duurzame toekomst.

Voor meer informatie over Despatch verwijzen we u naar onze website: www.despatch.com

Media contactpersoon:
Amber Schramm

1-952-469-8140
amber.schramm@despatch.com