Gemeente Zandvoort


Door met spreekuur Loket Zandvoort in Pluspunt Zandvoort

Loket Zandvoort gaat door met het wekelijkse wijkspreekuur in Pluspunt, zo meldt het college aan de gemeenteraad. Het wijkspreekuur werd het afgelopen jaar bij wijze van proef gehouden. Het was een extra voorziening, naast het Loket Zandvoort in het centrum.

Door
Na deze pilot, waarvoor de gemeenteraad extra geld beschikbaar heeft gesteld, betaalt de gemeente dit jaar het spreekuur uit het budget van het Loket Zandvoort. Dat betekent dat ook dit jaar elke donderdagochtend de loketmedewerker, tussen 9.00 uur - 11.00 uur, klaarzit voor de wijkbewoners om hen verder te helpen met hun vragen.

Iedereen
Voor de goede orde - zowel ouderen als jongeren kunnen een appèl doen op de Loket-Zandvoort-medewerker, want het loket is er voor iedereen die zit met een vraag over zorg, welzijn, wonen, subsidies, financiën of belastingen.... De medewerkers helpen iedereen op weg.

Deze week
Het college van Burgemeester en Wethouders heeft deze week de gemeenteraad op de hoogte gesteld van het collegebesluit. De motivatie spreekt voor zich. Veel wijkbewoners hebben van het wijkspreekuur gebruik gemaakt. De gemeente gaat graag door met deze goede service.

Versterken
Uiteraard versterkt het Loket Zandvoort-spreekuur de wijkondersteuningsfunctie van Pluspunt. Het is één van de vele services die vanuit het wijkcentrum verzorgd wordt. Benieuwd naar alle spreekuren op een rij? - Klik hier