Oprichting Obama Supportgroep Nederland

23/01/2009 15:26

Guide International Digital Services B.V.

23 januari

P e r s b e r i c h t

Wat levert de vierkantswortel van één procent op voor de wereld en voor Obama ?

De vierkantswortel van één procent van een bepaald aantal deeltjes vormt een belangrijk getal in de subatomaire natuurkunde ofwel kwantumfysika om te komen van entropie tot negentropie. Duidelijker gezegd om te komen van een systeem van wanorde tot een systeem van volkomen orde en rust.

Vertaald naar een land of de wereld lijkt dit te betekenen dat voor het bereiken van een toestand van vrede en veiligheid een aantal mensen in een land nodig is, in aantal gelijk aan de vierkantswortel van één procent van de bevolking - om een belangrijk leider als mens dagelijks in gedachten te steunen: een supportgroep.

Ieder land zou in deze turbulente tijd van armoede, honger, dreiging van terrorisme en van economische malaise op vele plekken in de wereld een dergelijke a-politieke supportgroep moeten starten ten behoeve van mensen die een belangrijke rol spelen in de wereld op het gebied van welzijn, vrede en veiligheid. Nederland kan hiervoor vanaf de inauguratie van President Barack Obama - 20 januari 2009 - alvast het goede voorbeeld geven. Obama zal als leider op wereldschaal in de komende jaren een bijzonder belangrijke rol gaan vervullen, zo is de verwachting van velen in Amerika en daarbuiten.

Een wereldleider als Obama verdient daarom als mens groepssteun van een aantal medewereldbewoners in ieder land: de vierkantswortel van één procent van de bevolking.

Hoe werkt de Obama supportgroep dan precies ? Door iedere dag een nieuwsfeit over Obama te lezen en hem daarna in gedachten een paar seconden steun en sterkte toe te wensen als mens en wereldleider. Elke dag telt 86.400 seconden. Eén procent daarvan beslaat 864 seconden en de wortel uit dat getal is heel iets minder dan 30.

Dertig seconden - dus dagelijks een halve minuut - aandacht en steun door de volgende gedachte drie keer in jezelf uit spreken. Doe dat bijvoorbeeld na het lezen van een dagelijkse nieuwsfeit over Obama in de media of op de website www.obamasupportgroep.nl.

"IK STEUN BARACK OBAMA ALS MENS BIJ HET CREEREN VAN WELZIJN, VREDE EN VEILIGHEID IN ONZE WERELD".

Drie keer is voldoende, meer niet ! Omdat het getal 407 de vierkantswortel is van één procent van de totale Nederlandse bevolking van bijna 16,5 miljoen, is een groep van minimaal 407 deelnemers aan de Obama Supportgroep Nederland al voldoende om Barack Obama als mens vanuit Nederland te steunen bij het nemen van beslissingen die resulteren in meer welzijn, vrede en veiligheid in de wereld.

Uiteraard zijn veel meer deelnemers aan deze Obama Supportgroep Nederland van harte welkom zonder enige verplichting, behalve ....... het besteden van een halve minuut per dag voor welzijn, vrede en veiligheid in de wereld en vrijblijvend ........het lezen van een maandelijkse nieuwsbrief "YES WE CAN" over het wel en wee van de Amerikaanse president

Deelnemers kunnen zich aanmelden op de website www.obamasupportgroep.nl





http://www.obamasupportgroep.nl/